2777
2789
عنوان

شما باشید با این پسر ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقاااا بعد چقدر خوبه همه چیزش عالیه خودش قدر خودش رو نمیدونه دلم خونه براش

واقعا حیف جونیش نیست.این نمیتونه ننار بزاره ادم وابسته هرچی بشه دنبالش هست تا به ابد...مخصوصا مواد قرص مشروب و و 

واقعا حیف جونیش نیست.این نمیتونه ننار بزاره ادم وابسته هرچی بشه دنبالش هست تا به ابد...مخصوصا مواد ق ...

نمیدونی چقدر خوبه 

اخلاقش ذاتش  قیافه اش صداش خنده هاش خیلی با محبته 

اما 😭😭😭😭

چطوری میشن مگه؟جلو من تا حالا نکشیده فقط میدونم مغزش خراب میشههعییی خدا چی میشد اعتیاد نداشته باشه خ ...

مثلا متوجه میشی صدا از حموم داره میاد و وقتی در رو باز میکنی می بینی که به دوش حموم داره میگه گریه نکن همه چیز درست میشه

مصرف وید این شکلیه🫴🏻

نمیدونی چقدر خوبه اخلاقش ذاتش قیافه اش صداش خنده هاش خیلی با محبته اما 😭😭😭😭

پس اگر ادم تندی نیست بی ادب نیست و مهربونه میتونی از این چیزای مزخرف دورش کنی🫠👏چون ادم بد خلق رو نمیتونی و پاچهدمیگیره اما با محبت ها نه👏

پس اگر ادم تندی نیست بی ادب نیست و مهربونه میتونی از این چیزای مزخرف دورش کنی🫠👏چون ادم بد خلق رو ن ...

ارع وای اگه بشه ترک کنه باهم زندگی خوبی داشته باشیم 😭

خدا انشاءالله نجاتش بده ، اعتیاد خیلی مزخرف خیلی 

اصلا ب فکر ازدواج نباش العان ک داره گل مصرف میکن دوروز دیگه گل جواب نیست میره دنبال ی لول بالاتر

اگر هم ترک کن همیشه افسرده است ، کوچکترین بحثتون بشه می‌ترسی بره بازم مصرف بکن

خواهش میکنم آینده تو خراب نکن بعد از از عقد هیچ چیز بهتر نمیشه صد برابر بدتر خودشو بهت نشون میده

چون می‌دونی اگر نمی‌دونستی شاید بخاطر اون ترس از دست دادن ترک میکرد ولی وقتی می‌دونی دیگه براشون بی اهمیت

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر