2777
2789

بگو من یادم رفته یکمم میترسم 😂 

خودم که برای شنا بلد نیستم این دروغ رو‌میگم همیشه! چون روم نمیشه بگم شنا بلد نیستم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید از اون دوچرخه دونفره ها منطورشه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

برو یاد بگیر

دوچرخه خیلی لذت بخشه 

بهش بگو یادت بده

اقتدارش هم میره بالا خخخ

ولی مثلا وقتی بچه دار بشی چاق میشی و اون موقع دیگه هیچوقت نمیتونی یاد بگیری مثل مامان من و الان ناراحته اخه کسی نمیتونه دوچرخه رو بگیره که نیفته

بگو یادم بده قشنگ یک سرگرمی رومانتیک میشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد. کسی بخواد درمورد فیلم ها باهم حرف بزنیم بهم بگه🐮

وای خیلی خوبهه که 

بگو خیلی وقته دوچرخه سواری نکردم میترسم . اول بریم یجا من تمرین کنم بعد جاهای تفریحی رو برین :)

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

وای خیلی خوبهه که بگو خیلی وقته دوچرخه سواری نکردم میترسم . اول بریم یجا من تمرین کنم بعد جاهای تفری ...

دوچرخه نداریم

تو پارک منظورشع 

منم تو چند دقیقه که فکر کنم بتونم یاد بگیرم

یعنی بلدما ولی دوچرخه های کوچیک زمان بچگی خودم 

این بزرگا بلد نیستم