2777
2789
عنوان

کیا بچشون اتیسم هست ولی گوشی و تلوزیون و اهنگ ندیدنو گوش ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 82 پست
بچه من زیاد در معرض گوشی و دیجیتال نبوده از نوزادی تماس چشمی و واکنش به صدا نداشته .پس چطور به روش و ...

سلام عزیزم حتما نباید زیاد باشه همین که بوده باشه حتی کم کافیه شاید جالب باشه بهتون بگم یه بچه ای فقط با اسباب بازی موزیکال اونم کم دچار این علائم شده بود و خداروشکر با تشخیص خانم دکتر خوب شد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم وقتتون بخیر تو تاپیک قبلی گفته بودین فرزندتون با درمان دکتر موسوی درمان شدن میشه منم راه ...

سلام عزیزم بله حتما تو تلگرام بهم پیام بدید راهنماییتون میکنم ای دیمو الان میزارم

سلام عزیزم دکتر موسوی پیج یا راه ارتباطی دارند ؟ من تلگرام ندارم

سلام عزیزم بله دارن تو اینستاگرام بهشون پیتم بدید دایرکت من ای دیشو میفرستم اینجا براتون

Walaamousawi اینو تو اینستا گرام سرچ کنید .انگلیس هستن.ولی انلاین باهاتون حرف میزنن .اگه شمارتونو بهم بدید ایتا یا واتساپ میتونستم بیشتر کمکتون کنم اینجا نمیشه