2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 39 پست
کم هستند آدمایی که زندگی میکنند ، بیشتر داریم ادای زندگی رو در میاریم ، فقط دنبال یکسری کارای بیهوده ...

دقیقا عزیزم، مثلا یکی کل عمرشو می‌ذاره یه خونه بخره بعد خودش از اون خونه نمیتونه استفاده کنه و پیر میشه میمیره و آدمای دیگه میان استفاده میکنن از اون خونه. زندگی دقیقا همینجوریه، استفاده نکنی، از دستت می‌ره و بعدیا میان جاتو میگیرن توی این دنیا. به نظرم آدم فرکانسش که بالا باشه، همون خونه زمانی که بهش احتیاج داره، میاد سمتش، نه زمانی که اصلا وقت براش نمونده.

اگه هم صلاح نباشه، کلا نمیاد به زندگیش🤷🏻‍♀️ اما آیا درسته بخاطر نداشته هامون، الانمونو از دست بدیم؟ بخاطر به دست آوردن چیزایی که باعث خوشحالی نمیشن، چیزایی که باعث خوشحالی میشن رو از دست بدیم؟ منطقی نیست.

من پولمو خرج میکنم میرم سفر، نگه نمی‌دارم برای روز مبادا.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فازت چیه

واااا

چراخو؟

اتفاقا اینجوری ک بهتره ک

چون نظرات کامل میشه و میشه ب یه نتیجه ای رسید

همیشه دوتا نظر بهتر از یه دیدگاهه ک

ینی آقایون نیتونن توی مباحث کاربدی خانمها شرکت کنن مگه🤔

ناراحتتون کردم؟ببشیدخب واقعیتو گفتم دیگه

نظرتونو بگین.

هیچکس واسه نظر دادن، شما رو بازخواست نمیکنه. بخاطر این گفتم فازت چیه که نظرتو نگفتی و اجازه گرفتی. خب اینجا واسه نظر دادنه. بفرمایین

نظرتونو بگین.هیچکس واسه نظر دادن، شما رو بازخواست نمیکنه. بخاطر این گفتم فازت چیه که نظرتو نگفتی و ا ...

آها مرسیتونم

آخه فک کردم مثه بعضیا تیکه انداختین

تازشم خوب ما بچه مثبتیم هنوزم مثه زمان مدرسه واسه حرف زدن

احازه میگیریم

نظرتونو بگین.هیچکس واسه نظر دادن، شما رو بازخواست نمیکنه. بخاطر این گفتم فازت چیه که نظرتو نگفتی و ا ...

خلاصه اینکه خواستم بگم 

ب نظرم اگه توی روزای زندگی ماها هراتفاقی بیفته و هرمشکلی هم ک داشته باشی

ولی واس اون روزو ب دور از هرگونه ذهنیت منفی خوش بگذرونی وزندگی کنی

همین

.....

"ناگهان چ زود دیر میشود"