2777
2789
عنوان

بهم گفت که

81 بازدید | 12 پست

بهم گفت غذا کم بخور تا اندامت خراب نشه از دیروز فقط ماستو خیار و چای سبز و اب خوردم چنتا غذای رژیمی بگید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم نمیشه بخاطر یکی از غذاتون میگذرید😐

نه خودمم دوست دارم و بخاطر حرف اون نیس و من واقعا دوست دارم لباس بهم بیاد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

منم بگم باورم نمیشه یا کافیه؟!

عزیزم میخوای باور کن میخوای نکن ولی من چندتا غذای رژیمی خواستم و من خودمم از این راضیم و اینجوری نیس که فقط بخاطر حرف اون چیزی نخورم

عزیزم میخوای باور کن میخوای نکن ولی من چندتا غذای رژیمی خواستم و من خودمم از این راضیم و اینجوری نیس ...

خوراک مرغ یا گوشت با سبزیجات

کلا هر غذایی رو با روغن کم درست کنی رژیمی حساب میشه

کنارشم سالاد و سبزی بذار که معده رو پر کنه

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
کی گفت که به این سرعت گوش کردی؟

من چند مدته قندو حذف کردم بخاطر خودم ولی بعد دوباره شروع کردم تو اون مدت ۲ کیلو اضافه کردم ولی دیروز مامانم میگفت که کمتر بخور اندامت خراب نشه منم میخوام کم کنم و فقط اخر هفته ها فست فود بخورم