2777
2789

نمیدونم برای عروسیم میاد یانه اگه بیاد چیکارکنم رو مخم نباشه خیلی چندشه واون شب نسبت بهش بیخیال باشم 

خداکنه نیاد واقعا ازش خوشم نمیاد ،نیاد مثلا باشوهرم برقصه اه اه چیکارکنم حرص نخورم،خیلی اویزونه وجداشده دوبارم به شوهرم پیام داده ومن فهمیدم بلاکش کردم از گوشیش ، قبلا میومد خونه مادرشوهرم میخوابید با شلوارک کون.ش برجستگیش دیده میشد، یا شوهرمو خیلی بد صدا میزنه وباهاش راحته میگه کاش شوهری پیدا کنم مثل شوهرم ،اونم جلو من میگفت پیش همسرم. زشته قیافش ولی خیلی عمل تزریق کرده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شب عروسی به خوشی خودت فث کن نه که کی میاد کی نمیاد 

حوصله داریا

از یهترین روز عروسیت با این افکار جهتم میسازی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

اگ اومد ب شوهرت حالی کن بگو ب این رو نده خوشم نمیاد برا رقص و هر چیزی اومد بگو نه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
شب عروسی به خوشی خودت فث کن نه که کی میاد کی نمیاد حوصله داریااز یهترین روز عروسیت با این افکار جهتم ...

خب چیکارکنم ارامش داشته باشم میترسم لباسش خیلی لختی باشه میدونه ازش بدم میاد چون رفتارم جوری نشون داذم که حتی مادرشوهرم پدرشوهرم فهمیدن😅 اعیییی

خب چیکارکنم ارامش داشته باشم میترسم لباسش خیلی لختی باشه میدونه ازش بدم میاد چون رفتارم جوری نشون دا ...

اون شب فقط تو توی جشمی

رقص چاقوتم خودت بکن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱