2777
2789
عنوان

همسایه مون

541 بازدید | 15 پست

همسایه‌ی واحد بقلی مون یه خانم پیره که تنها زندگی می‌کنه .شوهرش نمیدونم فوت شده یا جدا شده.خونه رو بچه‌هاش براش اجاره کردند و هر چند روزی بهش سر می‌زنند. امروز که مادرم و خواهرم از خونه بیرون رفته بودند دیدند یه صدای ناله میاد و در خونه پیرزنه یه مقدار بازه.مادرم در خونه‌ی همسایه رو که باز کرده دیده پیرزنه همینجور افتاده تو راه رو و ناله می‌کنه و نمی‌تونه بلند شه بنده خدا آسم هم داشته.خلاصه مادر و خواهرم که رفتند بلندش کنند نتونسته بودند تکونش بدند زنگ زدند دختر و دامادش اومدند بلندش کردند.بنظرم پیرزنه رو میتونستند پیش خودشون نگه دارند یا بزارنش خانه سالمندان بهتر از تنهاییه 

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

وای نه خانه سالمندان خیلی دلگیر و بدتره

از اون نظر که همسن و سالاش هستن خوبه

ولی فرض کن بچهات از سر خودشون بازت کرده باشن و همچین کاری کرده باشن ، میدونی چه حس بدیه

خانه سالمندان که بدتره یعنی ما نخواستیم تورو 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ چقد دلم گرفت

کاش نزدیکش بودم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نمیشه قضاوت کرد.کسایی که یالمندن خونه خودشون راحت ترن.وستیل رفاهیشون بیشتره.شب ها میخوان زود بخوابن.توی شب بیدار میشن برن سرویس نگرانن بقیه بیدار بشن.فقط باید هر روز بهشون سر بزنن یا پرستار بگیرن براشون 

خونه سالمندان  یکی از اقوام ما رفت طاقت نیاورد و فوت کرد خاله مامانم همین طور اونجا بیشتر احساس غربت و بی کسی میکنن وقتی می بینن ک چندتا بچه دارن عوضی ک جمع شون کنه ولشون میکنن بحال خودشون