2777
2789
وای یادش بخیر ارتام قرارنبود😂گناهکار افسونگرمحشربودن حالاحالم بهم میخوره ازرمان خوندن چون خسته کنند ...

اره چون دیگه میدونیم واقعی نیستن خسته کننده هست برامون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان با ۳۶ سال سن در حال خوندن رمان هستم. البته رمان درست و حسابی.‌کلیدر. جلد پنجم هستم

خدا قوت خیلی زیاده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من رمان های ارباب و دختر بدبخت و بیچاره رو میخوندم 🥲🤣همونایی که پسر ، دختر رو اذیت می‌کرد نمیدونم ...

منم میخوندم مثلا رمان حصار تنهایی من رو خیلی دوست داشتم

اره چون دیگه میدونیم واقعی نیستن خسته کننده هست برامون

میدونی تباه من بودماشب تاخود صبح رمان میخوندم ۵صبح یا۴میخابیدم ۶ونیم ۷صبح پامیشدم میرفتم مدرسه ت مدرسه یامیخوندم یا چرت بودم یا برای دخترا تئاتری بازی میکردم براشون کیف میکرردن همش میگپ چحوری من خابم نمیگرفت ک غش کنم😂

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ممنون.من قبل این آتش بدون دود رو خوندم. اونم همینقدا حتی بیشتر بود

بلندترین رمانی که خوندم ژرمینال بوده

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍