2777
2789
عنوان

پسر همسایه

357 بازدید | 10 پست

معتاده سیگار که میکشه یه بوی گندی کل کوچه رو فرا میگیره مثل بوی کدو کندیده گلاب به روتون گو.ز بعدشم فهمیدم بن.ک میکشه خاک بر سر خفه مون کرد چندین بار بردنش کمپ آدم نشده لباس و قیافشم معلوم نی ولی فکر میکنم بدنشم همین بوی گند میده حتا دهنش اونم میگیره

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب.... 

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

خدا به راه راست هدایتش کنه از خدا براش ارزوی خوشبختی مبکنم منم تو نزدیک محل کارم بچه های زیر ۲۰ سال ...

خدا به راه راست هدایتش کنه والا 

خیلی این بوش بداهه حال آدم بهم میخوره

چقدر برای پدر و مادرش سخته شما از بوش اذیت میشی اونا چی میکشن دسته گلشون پر پر میشه الهی خدا برای هی ...

مادرش بنده خدا همش بیمارستانه مریضه مشکل قلبی داره میخان قلب بهش پیوند بدن چقدر هزینه دارن اینو ببر کمپ برمیگرده دوباره همونه