2789
عنوان

ریتالین

140 بازدید | 13 پست

سلام مامانا کسی برای بیش فعالی بچش بهش ریتالین میده؟

من چندماه پیش دکترش براش نوشت چون شیطونی می‌کرد اومدم با برند اسپانیایی شروع کردم بهش دادم خیلی براش خوب توجه‌اش عالی شده بود به حرفم گوش میداد قشنگ هرچی میگفتم میگفت باشه مامان 

بعد شوهرم اومد گفت بزار براش برند سوئیسیشو‌ بگیرم شنیدم‌ خیلی خوبه منم گفتم باشه حتما بهترش میکنه خلاصه آورد و بهش دادم‌ از همون اول یکم تاثیر خوبی روش نداشت ولی میگفتم اشکال نداره عادت میکنه ولی رفته رفته بدتر شد الان بعد دوماه مصرف خیلی حالش بده درحدی که حرف گوش نمیده حرف حرف خودشه انگار اصلا نمیشنوه چی میگی شیطون شده دوباره کل عروسکاش تو خونه پخشه یه ساعت بازی میکنه دوباره شروع میکنه به شیطونی یعتی تاثیر همون برند بوده بنظرتون کسایی که تجربه مصرف این قرص رو دارن؟

بنظرم بدون مشورت پزشک بهتر بود برندش رو عوض نمیکردید

برید دوباره پیش پزشکش

نکته مهم اینجاست

روانشناس کودک خوب حتما برید

توی بچه ها بازی درمانی خیلی جوابه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بدون مشورت پزشک بهتر بود برندش رو عوض نمیکردیدبرید دوباره پیش پزشکشنکته مهم اینجاستروانشناس کو ...

بله اشتباه کردم همش تقصیر شوهرم بود به دکترش که اطلاع دادم گفت چطور بهش دادیش‌ سریع برند رو عوض کن تازه نباید با اون مصرف برند قبلی بهش میدادی چون این برند سوئیسی دوزش بالاتره بهش فشار اورده

بله اشتباه کردم همش تقصیر شوهرم بود به دکترش که اطلاع دادم گفت چطور بهش دادیش‌ سریع برند رو عوض کن ت ...

ببین کلا روی داروهای اعصاب حساس باشید

مثل داروهای دیگ نیس

روانشناس کودک خوب و بازی درمانی حتمااا ببرید

ببینید پزشکش چی میگه چه توصیه ایی داره🩵🩵

درست میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین کلا روی داروهای اعصاب حساس باشیدمثل داروهای دیگ نیسروانشناس کودک خوب و بازی درمانی حتمااا ببرید ...

کاردرمانی‌ و گفتار میره خیلی خوب شده یعنی شیطونیاش‌ خیلی خوب شده بودن و حرف گوش دادنش الان اینطور شده اینقدر بچه مهربون و خوبی بود نمیدونم تاثیر قرصه‌ یا نه چون بعد اون اینطور شده