2789
عنوان

پرولاکتین ۸۵

239 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. دکترم گفت پرولاکتینت خیلی بالاست. Tshام هم ۸/۸۶ بود. کسی بوده مثل من آیا؟ چند ماه طول کشید تا باردار شد؟ من درمانمو تازه شروع کردم. ۲۹ سالمه. خیلی داغونم. ۸ ماه اقدام کردم نشده تازه فهمیدم مشکل چیه. تروخدا تجربه دارین بیایید بگید بلکه آروم بشم😓

نی نی مامان ناز نکن بیا......

منم پارسال همین طوری بودم پرولاکتبن بالا کم کاری گرفتم چندماه دارو استفاده کردم نرمال شد بعدم اقدام کردم البته بعد اینکه بچه به دنیا بیاد باز باید دپباره شروع کنم داروها

التماس دعا

چرا داغون عزیزم ؟ اولا که ۲۹ سالته و تا ۳۵ سادگی وقت داری ، دوما پرولاکتین اونقد مشکل حادی نیس و خیلی سریع به قرص جواب میده . خدا رو شکر که الان متوچه سدی و گرنه با وجود پرولاکتین بالا سقط میکردی اون موقع درد روحیت بیشتر بود ، تازه شم مامانا نباید که داغون باشن . خودتو ریلکس کن تا بزودی پرولاکتینت ییاد پایین عامل اصلی پرولاکتین بالا استرسه . انشالله یه ماهه جواب میده و یه ماه بعدش هم اقدام میکنی و مامان میشی گلم . 

هیچ  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم پارسال همین طوری بودم پرولاکتبن بالا کم کاری گرفتم چندماه دارو استفاده کردم نرمال شد بعدم اقدام ...

الهی عزیزم بارداری😍😍😘😘😗😗؟ خداروشکر. چندماه طول کشید تا باردار شدی؟ 

چرا داغون عزیزم ؟ اولا که ۲۹ سالته و تا ۳۵ سادگی وقت داری ، دوما پرولاکتین اونقد مشکل حادی نیس و خیل ...

مرسی جیگر.  منون از روحیت. آره خودم میدونم علت اصلیش عصبی بودنمه. اونم بخار اختلافات با شوشو. اصلا مراعتمو نمیکنه. منم زودرنج زود عصبیو استرسی میشم. باید تمرین کنم ریلکس بودنو

از وقتی که قطع کردم سه چهار ماه 

خیالم راحت شد. ایشالله منم بیام اینجا زودتر خبر بارداریمو بدم. ایشالله هرکی میخواد زوووود بشه. چشم انتظاری سخته

نگران نباش یه دوره استفاده کنی فوری پایین میاد خیلیا این طوری بدون اینم بگم داروش یبوست میاره تپش قلب میاره و احتمالا پریودت رو نامنظم میکنه واسه من این اثرات رو 

التماس دعا