2777
2789

اومدم خونه پدریم اینقدر فشار هست فقط دلم میخواد آب بشم برم زیر زمیننننننن😭😭😭حالم خیلی بده کاش زودتر تموم بشه برم خونه خودم چطوری مجردی اینجارو تحمل میکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ فشاری؟خب خونه خودت میموندیمگه هر وقت شوهرت نبود باید بری خونه باباتالان این همه دختر تنها زندگی می ...

باهوش حتما نتونستم تنها بمونم که حاضر شدم بیام اینجا خودمم از خدامه خونه خودم بمونم 

با مامانت صحبت کن کنارش خوش بگذرونقدرشو بودن در کنارشون رو بدون

اتفاقا مشکل اصلیم مادرمه بد نیستا ولی به شدت ساده اس اصلا حالیش نیست هیچی شاید هم از عمد میکنه 

ابروم جلو همه میبره جلو همه میگه تو ندار هستی 

الان هم نشسته پیشم میگه فلانی گفته دخترت خیلی زشته شانس آورد شوهر کرد آخه کی این حرف به دخترش میزنه 

چن روز دیگ مونده؟🥺

خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

باهوش حتما نتونستم تنها بمونم که حاضر شدم بیام اینجا خودمم از خدامه خونه خودم بمونم

چرا نمیتونستی تنها بمونی ؟میترسی از تنهایی ؟چرا محیط خانواده تون بده؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

چرا نمیتونستی تنها بمونی ؟میترسی از تنهایی ؟چرا محیط خانواده تون بده؟

شهرمون خیلی ناامن هست توی اپارتمانمون رفت و آمد زیاد هستا ولی رفت و آمد درست نه اکثرا مردای مست.. منم حامله ام خدایی نکرده نصف شب چیزیم بشه چیکار کنم به اصرار شوهرم اومدم 

خواهر برادرام ترجیح میدن برادر زاده ام هر روز اینجاس از اونایی که از عمد میخواد خودش بندازه روم چون میدونه حامله ام که بچه چیزیش بشه مامانمم فقط میگه خب بلند شو نخواب نشین درک نداره که بابا هشت ماهمه چقدر وایسم چقدر رو مبل بشینم کلا اذیت میشم

شهرمون خیلی ناامن هست توی اپارتمانمون رفت و آمد زیاد هستا ولی رفت و آمد درست نه اکثرا مردای مست.. من ...

حق داری واقعا خوب نیست زن حامله تنها بمونه ولی این شرایطی که داری هم خیلی بده من همینو تجربه کردم وقتی باردار بودم پنج شش ماهم بود خونه جاریم رفتم چند باری بچه هاش خودشونو مینداختن روم با سرعت میدویدن و میپریدن روم در صورتی که قبلش که باردار نبودم اصلا اینکارو نمیکردن جالبه که بچه ی یه جاریه دیگه ام هم همینکارو میکرد اونا حدود پنج و شش سالشون بود

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

حق داری واقعا خوب نیست زن حامله تنها بمونه ولی این شرایطی که داری هم خیلی بده من همینو تجربه کردم وق ...

اره خیلی کلافه ام اگه چیزی هم بهش بگم سریع طرفش رو میگیرن که بچه اس نمی‌فهمه ولی مادر خودش باردار بود نزدیک نمیشد میگفت نینی تو شکم مامانمه