خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
چرا نمیتونستی تنها بمونی ؟میترسی از تنهایی ؟چرا محیط خانواده تون بده؟
شهرمون خیلی ناامن هست توی اپارتمانمون رفت و آمد زیاد هستا ولی رفت و آمد درست نه اکثرا مردای مست.. منم حامله ام خدایی نکرده نصف شب چیزیم بشه چیکار کنم به اصرار شوهرم اومدم
خواهر برادرام ترجیح میدن برادر زاده ام هر روز اینجاس از اونایی که از عمد میخواد خودش بندازه روم چون میدونه حامله ام که بچه چیزیش بشه مامانمم فقط میگه خب بلند شو نخواب نشین درک نداره که بابا هشت ماهمه چقدر وایسم چقدر رو مبل بشینم کلا اذیت میشم
شهرمون خیلی ناامن هست توی اپارتمانمون رفت و آمد زیاد هستا ولی رفت و آمد درست نه اکثرا مردای مست.. من ...
حق داری واقعا خوب نیست زن حامله تنها بمونه ولی این شرایطی که داری هم خیلی بده من همینو تجربه کردم وقتی باردار بودم پنج شش ماهم بود خونه جاریم رفتم چند باری بچه هاش خودشونو مینداختن روم با سرعت میدویدن و میپریدن روم در صورتی که قبلش که باردار نبودم اصلا اینکارو نمیکردن جالبه که بچه ی یه جاریه دیگه ام هم همینکارو میکرد اونا حدود پنج و شش سالشون بود
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝