2777
2789
عنوان

داداشم هی میگه کمبود داری😐😐

765 بازدید | 43 پست

من خیلی از خونه بیرون میرم و فعالم

حالا یا دانشگاه یا کاراموزی یا با دوستام از تابسون هم نیرم سرکار

بابام اجازه نمیده تنهایی نه سوار اسنپ شم نه تاکسی و اغلب باید با اتوبوس یا پیاده برم یا بیان برسونن منو...

خلاصه بابام گفته یه ماشین کم قیمت به اسم خددم نیخرم ولی دست تو باشه و پیدا کردنش رو گذاشته با داداشم....

داداشمم چند ماهه چیزی پیدا نکرده و پشت گوش میندازه...

بعد همش میاد تو اتاقم نیگه چته؟😐بخاطر ماشین نداشتنت ناراحتی😐گذاشتم تو اولویت دازم میگردم نترس😐

هرررر شب میاد میگه😐دارم فکر میکنم چقدر منو ضعیف میبینه که بخاطر همچین چیزی ناراحت باشم😐🤦🏼‍♀️

من بهاطر امتحانا سرم شلوغه اونم هی میاد میگه چته؟کمبود داری؟دارم میگردم دنبال ماشین🤦🏼‍♀️

داداشا خیلیییی سر ماشین حسودن

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسادت نمیکنه؟خودش ماشین داره قشنگم؟

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

افرین دقیقا

بخدا بهشون بگی رانندگی یادم بده حاضره بره بمیره اما نکنه این کارو

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای ببخشید خندم گرفت 🤣

گاهی برادر خواهرا کرمو میشن

چقدر پدرتون حساسه، بچه که نیستید، تاکسی مشکلش چیه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

اوخیی خندم گرفت کههه.........تو هم با خنده بهش بگو نه داداشش من کمبود ندارم ولی انگار تو داریااا اونم کمبود صحبتت کردنن چون هی میای میخوای سر صحبتو واکنی باهام ولی متاسفانه نمیتونی

داداشت چند سالشه؟ماشین داره؟ والا به نظرم جنس پسر دوست ندارن چیزی دست دخترا باشه ولی ایکاش خودت میگش ...

والا من نیگردم که قبولم ندارن

سرم شلوغه اصن وقت نمیکنم بگردم،،اگرم بگردم چطوری برم بازدید؟🤦🏼‍♀️