2777
2789
عنوان

دلم کبابه

289 بازدید | 12 پست

دوقلو شش ساله دارم تو شهر غریب خودم دست تنها بزرگشون کردم حتی شوهرمم کمک نمیکرد به قول خودش فقط مسئول پول آوردن بود..تمام توانم رو گذاشتم با وجود افسردگی و خشم از همسر و دخالت خانواده اش بچه هام خوبن..ولی درست نمیتونه صحبت کنه انگار حالت لکنت پیدا کرده ..هر دو ترسو اند چون زیاد دعواشون کردم هم من هم پدرشون تو پارک کسی اذیتشون کنه پسرم بغض میکنه میره عقب دخترمم صدای گریه اش پارک رو برمیداره.. بچه ها باهاشون بازی نمیکنن..ای خدا میدونم براشون کم گذاشتم..چیکار کنم درست بشن؟ ای خدا غلط کردم😣

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا

مراجعه به روانشناس هم فردی هم کودک

هزینه داره ولی ارزش داره

هم افسردگی خودتو درمان کن هم لکنت و ترس بچه ها روـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنام خدامراجعه به روانشناس هم فردی هم کودکهزینه داره ولی ارزش دارههم افسردگی خودتو درمان کن هم لکنت ...

به بچه دارو میده؟ کسی تجربه ای درباره لکنت نداره؟

خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .خدایا رهایم نکن💔

من تجربه ندارم، اما خودتو سرزنش نکن به جاش دنبال راهکار باش، همه ما پدر و مادر به دنیا نیومدیو که تجربه داشته باشیم خامی و بیتجربگیو همه دارن الان مهمه که بدون عذاب .جداپ بهش.ن عشق بده با اگاهی

به بچه دارو میده؟ کسی تجربه ای درباره لکنت نداره؟

الزاما اول کاری دارو نمیدن. 

برو پیش روانشناس تشخیص بده نیاز به روانپزشک داره،  میفرسته. 

وگرنه با دوره درمانی خودش میتونه درمان کنه. 

البته اول شما باید درمان بشی و بعد بچه ها. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه اعتماد به نفس رو از پدر میگیره عزت نفس رو از مادر، جفتتون با هم گند زدین به زندگیشون، با اضطراب بزرگ شدن ترس از اشتباه کردن دارن

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

شما برای بچه هاتون کم نذشتین

الانم دچار کمالگرایی شدین

اجتماعی شدنشون تو مدرسه باید شکل بگیره

اگه لکنت دارن هم ببرشون گفتار درمانی

تمرینای گفتار درمانی رو مثل یه بازی تو خونه انحام بدین

شما مادر بسیار پرتلاشی هستید

امیدوارم بچه هاتون این صفت خوب را از شما یادبگیرن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

شما برای بچه هاتون کم نذشتینالانم دچار کمالگرایی شدیناجتماعی شدنشون تو مدرسه باید شکل بگیرهاگه لکنت ...

مرسی عزیزم نیاز داشتم یکی این حرفها رو بهم بزنه ..🙏♥️♥️

الزاما اول کاری دارو نمیدن. برو پیش روانشناس تشخیص بده نیاز به روانپزشک داره، میفرسته. وگرنه با دور ...

آره وقت گرفتم هفته بعد ببرم ان شاالله مسیر درست رو پیدا کنیم

من تجربه ندارم، اما خودتو سرزنش نکن به جاش دنبال راهکار باش، همه ما پدر و مادر به دنیا نیومدیو که تج ...

آره نمیدونم بگم شانس یا چی اولین بچه ات دوقلو باشه اونم وقتی که تو هیچ آشنایی با بچه نداری و کمکی هم نداری سخته