2777
2789
من فقط سیب زمینی سرخ کرده توش میذارموالسلاممرغ هم خوب میشهحالا اگه مصرفت تو این ۲مورد زیاده، بخروگرن ...

چه چیزایی درست میشه کرد داخل این دستگاه.. توضیح میدین.. شنیدم برنج هم میشه دم کرد درسته؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه چیزایی درست میشه کرد داخل این دستگاه.. توضیح میدین.. شنیدم برنج هم میشه دم کرد درسته؟؟

برنج من امتحان نکردم

کتلت، بادمجان، کیک، سوسیس، قارچ، گوجه امتحان کردم هیچکدومو دوس نداشتم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
بابا هیچی یکم روغن میزنم روش با ادویه

شاید خیلی ضخیم برش میدی هر برش سیب زمینی باید کمی کوچک تر از انگشت دست باشه دماشو بزار ۱۸۰ چند بارم بینش هم بزن 

اگ منظورت از سفت اینکه خشک میشه طبیعیه حدود ۱۰دقه تو فضای آزاد بمونه نر میشه خشکی و تردی اول رو ندارم ه

من که تعجب کردم.. شنیدم.. پس کلا شما هیچ کدومو دوست نداشتین..

نه اصلا

کتلت خشک

بادجون اصلا طعمش عوص شد، آخه بادمجون روغن بهش نباشه مزه نمیده

کیک وسطش خام دورش برشته

اصلا افتضاح

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

برای جوجه و ماهی و سوسیس و ناگت و فلافل نیمه اماده خوبه 

بادمجون برای کشک و بادمجون خوب میشه ولی قلقش باید دستت بیاد

اگه خودت اون توستر داری به نظرم نخر من مامانم تستر داره کتلت و سیب‌زمینی و جوجه و.... میذاره خیلی بهتر میشه

گول پیج ها رو هن نخور که برنج و شیرینی اینجور چیزا درست میکنن اونقدری که تو پیجها تعریف میکنن عالی نیست ولی بدم نیست فقط قلق گیری که بتونی مطابق ذائقه ات در بیاری 

مرغ ماهی میگو. سیب زمینی جوجه درست میکنم دوست دارم بالاخره سلیقه‌ای هست. بادمجون وکدو بایه قاشق روغن ونمک وزردچوبه ضخیم برش میزنم میزارم داخلش برای اینکه خشک نشه روشون چندبرش گوجه میزارم

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

مشکل منم همینه.. شوهرم.. حالا خودش اصرار داره بخریم ولی میدونم خودش میگه بی مزه ست...

سلام من سرخ کن چند ساله دارم غذا توش خوب پخته میشه ولی میگن چون حرارتخیلی بالاست زیاد استفاده نشه بهتره

یه سوال دارم ازت  جای ناخن روی پوست  چقد زمان برد تاذخوب شد چیا زدی  چال هم شده بود یه خط کم عمق؟