2777
2789
عنوان

شوهرم بالاخره گفت طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 84 پست
واسه چند کیلو میوه این همه داد بیداد !!!! همسر من گاهی وقتا تو شرایط بد مالی بودیم برای مادرش خرید ک ...

به با کیف کردم از این همه حرمت ب والدین👏🏻

چون شما یه زن با ادراک و شعور هستی و همسرت یه انسان خوش قلب و قدردان

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

فکر می‌کنید دیگه باید خودشونو افسار کنن و افسارشونو بدن دست شما ؟خب مامانشه بذار یه چیزی براش بخره 

مطمئن باش خیر و برکتش به زندگیت میرسه 

خیلی مسخره است این بحثا

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر آدم حقیری هستی که به ۳ کیلو سیب حسادت میکنی. دلم برات می سوزه

احمق سیب سبز دیدی کسی تا حالا بره ۳ کیلو بخرع؟ کیلو ۳۰ تومان که نیست کیلو ۲۳۰ هزار تومنه

واسه چند کیلو میوه این همه داد بیداد !!!! همسر من گاهی وقتا تو شرایط بد مالی بودیم برای مادرش خرید ک ...

چه مهربون... مطمعن باش با خودتم در اینده چنین برخوردی میشه خدا به اسی کمک کنه

فکر می‌کنید دیگه باید خودشونو افسار کنن و افسارشونو بدن دست شما ؟خب مامانشه بذار یه چیزی براش بخره م ...

خانم عزیز صد بار گفتم ما تو بحران مالی هستیم من فردا مهمون دارم به جای مرغ و گوشت رفته ۳ کیلو سیب سبز خریده شده نزدیک ۷۰۰ تومنه بعد میگه مرغ و گوشت باشه یه وقت دیگه خوب مادرش هوس کرده بود ۲ تا دونه می‌خرید کی اصلا تو این وضع اقتصادی سیب سبز میخوره؟

به با کیف کردم از این همه حرمت ب والدین👏🏻چون شما یه زن با ادراک و شعور هستی و همسرت یه انسان خوش ق ...

ممنونم عزیزم خودم بچه دارم میدونم چقدر سخته بچه بزرگ کردن بعد که بزرگ شه بره دشمنت شه سخته 

حالا ما هر چی بگیم شما خودتون رو میزنید به اون راه همیشه برا مادرش خرید می‌کنه من فردا مهمون رودرواسی داشتم کلا ۲ تومان تو کارت بود ۷۰۰ داده به سیب می‌تونست یک کیلو بخره مادرش که نه مهمونی داره تازه دیابت داره سیب براش بده