2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این دیگه از دور گذشته و بنظر خیلیا طنزه😂😂😂ناراحت نشیا.من فقط نظرم رو گفتم

نه ناراحت چی....من خیلی وقت پیشا دیدم و اون موقع برام ترسناک بود...کلا چون تو این ژانر زیاد فیلم نمیبینم این برام خیلی ترسناک بوده😅😅

فیلم اره رو هم دیدم...ولی اون به نظرم ترسناک نبود...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

Terrifer مجموعه س

البته بیشتر بکش بکشه تا ترسنا-

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

آره حالا من حلقه کره ای رو دیدم میگن امریکاییش هم ترسناکه...

حس میکنم دیدم...چون یه فیلم ترسناک کره ای دیدم که اسمش یه چیز تو این مایه ها بود....

یه تیکه اش فقط یادمه...یه آقایی انگار وسط جنگل بود و داشت از این کارهایی که شیطان پرستیه،یه حالت مراسم طور داشت اجرا میکرد....تو جنگل جلوی یه غار ....خیلی یادم نیست فکر کنم انقدر وحشت کردم که مغزم از دسترسم خارج کرده اطلاعاتش رو....😅😅😅

انگار تو اون غاره یه موجود شیطانیی بود که اون مراسم رو برای اون اجرا میکرد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

حالا اینایی که میگمم خوبن

Locked 2025

Barbarian 

اتاق قرمز

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀