2777
2789
عنوان

یعنی ما دخترا انقد ضعیف و بدبختیم😢🖤😔

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
بچه ی ۱۲ساله خودش محافظ لازم دارهچ پسر چ‌دخترحالا عمت فکر کرده بادیگارده🤣

بازم همراشون بوده حس امنیت گرفتن 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عمم گفته برو مواظب دخترا باش

بهتره یه طرز فکر عمه ت توجه کنی. اون قصدش کوچیک کردن تو نبوده بلکه با خودش فکر کرده با این کار ازت محافظت میکنه.  مورد بعدی اینکه زن و مرد هر کدوم ویژگی های منحصر به خودشون رو دارن ، مردا از لحاظ قدرت بدنی ار ما قوی ترن حتی اگه چن سال از ما کوچیک تر باشن. ما هم قدرت آفرینش رو داریم. به نظرم به جای بدبخت و ضعیف نشون دادن خودمون بهتره ویژگی هامون رو ستایش کنیم و اون ویژگی هایی که منحصر آقایون هستن و می خوان در اختیار ما بزارن رو پذیرا باشیم

یه سری رفته بودیم شمال دیدم خانما از ماشین پیاده میشن بنزین میزنن در حالی قانونا نیاز نیس ما پیاده شیم. چرا یه سری این کارو میکنن چون مثلا می خوان نشون بدن من به کمک یه مرد نیاز ندارم . بابا ول کنین این حرفا رو مثل ملکه بشینین تو ماشین بزارین طرف کارتون رو راه بندازه .

بازم همراشون بوده حس امنیت گرفتن

من بچه ی ۱۲ سالع کنارم باشه بیشتر استرس میگیرم ک مسئولیت این بچه هم گردنمه و باید جمعش کنم

امنیت؟؟؟؟

این تفکرات بیشتر توهین به خودتونه ها

ینی شما انقدر خطرناکید برای اینکه از کنارتونم رد شیم باید یکی لنگه ی خودتون کنار ما باشه وگرنه حمله میکنید

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه سری رفته بودیم شمال دیدم خانما از ماشین پیاده میشن بنزین میزنن در حالی قانونا نیاز نیس ما پیاده ش ...

دقیقا

کلا وظیفه کارکناست تو هر پمپ بنزینی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

من بچه ی ۱۲ سالع کنارم باشه بیشتر استرس میگیرم ک مسئولیت این بچه هم گردنمه و باید جمعش کنمامنیت؟؟؟؟ا ...

نه اونو به شوخی گفتم 

مگه تا حالا جایی اقایی بهت حمله کرده؟؟؟ 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

دقیقاکلا وظیفه کارکناست تو هر پمپ بنزینی

اصلا قانونه که برا خانما کارکنان بنزین بزنن، حالا اگه یه مرد بخواد لم بده تو ماشین و براش بنزین بزنن باید یه ماشین گرون قیمت داشته باشه ، ما با پیکان هم بریم مهم نیس