منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عصر واژنم تیر میکشید ایزوپرین خوردم خوب شدم طبیعیه اینا. استرس دارم چون طول سرویکسم ۳۰
اینا رو باید از دکتر بپرسی برای اینکه خیالت راحت بشه ولی خب گفتی ایزوپرین میخوری، مگه انقباضات رحمی داری؟ طول سرویکس هم هنوز تو محدودهی ایمنِ... علائم دیگهای مثل انقباض، فشار لگنی، ترشح زیاد یا خونریزی وجود که نداری پس جای نگرانی نیست آب زیاد بخور، استراحت کن، زیاد سرپا نباش
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اره انقباض دارم در روز چند بار گاهی ۱۰ بار بیشتر شکمم سفت میشه ودرد دارم واحساس فشار میکنم وتپش قلب ...
عزیزم🥺🥺 از خودت مراقبت کن انشاالله این دوران ب سلامتی بگذره، با دکتر مشورت کن