2777
2789
عنوان

مهمونی

63 بازدید | 5 پست

من طول سال فقط عیدا میربم

کل سال تنهام اتاقم و بیرون میرم هر روز تنهایی یا با دوست، ولی مهمونی و عشق حال با پسر دختر های فامبل و لذتش رو تجربه نکردم ارزو دلم مونده ناراحتم خاهر برادرم ندارم، شما همش هر هفته بزن برقصه خونتون با پسرای فامیل حال میکنی؟ پس فقط من بدبختم یا کسی هسمثل من؟؟؟ 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دلت خوشه ها ما هر هفته میریم و اونا هم نظر میدن این چیه خریدی چرا زیاد خریدی چرا فلان کردی و....‌

نمیدونم ولی من کل سال تنهام چون تک بچم و مجردم ولی هر شب بیرونم تا اخرشب میچرخم تنهایی یا با پسر یا دختر ولی فکر میکنم بدبختم ک بچه فامیل ندارم و هر هفته بزن برقص نیست

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨اگه تهرانی هستین و اهل تفریح و ورزش و بیرون رفتن و نیاز به همدم و همراه درخواست بدید فقط خانوم...