2821
2789
عنوان

مسافرت

104 بازدید | 8 پست

من کل مسافرتای عمرم تنها بودم

من و مامانم و بابای سگ اخلاقم

اصلا بهم خوش نگذشته 

ارزومه سالی چند بار برم جاهای خفن و هتلای خفن و کلی خرید کنم و.... 

شما همیشه هتل میرین و با پسرای فامیل حال میکنید؟ خوشبحالتون من بدبختم فقط پس

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

😐😐😐😐

اولین باره میشنوم که تو مسافرت با پسرای فامیل حال میکنن

ما نه هتل میریم نه با فامیل میریم مسافرت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی چی با پسرای فامیل حال میکنن😐😐

درجواب سوالت آره سفر زیاد میریم گاهی خانوادگی گاهی با فامیل مادری یا پدری 

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوستدار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

یعنی چی با پسرای فامیل حال میکنن😐😐درجواب سوالت آره سفر زیاد میریم گاهی خانوادگی گاهی با فامیل مادر ...

ممنظورم بازی میکنید

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ممنظورم بازی میکنید

فقط توی فامیل پدریم پسر هست دخترای فامیل من و خواهرم هستیم

آره بازی می‌کنیم باهاشون خرید هم گاهی میریم

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوستدار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

فقط توی فامیل پدریم پسر هست دخترای فامیل من و خواهرم هستیمآره بازی می‌کنیم باهاشون خرید هم گاهی میری ...

عادیه یا حال میده؟ 

عادیه یا حال میده؟

عادیه

2790
2823
2791
2779
2792