2777
2789
عنوان

بنظر شما هر مادری لایق احترامه

176 بازدید | 24 پست

مثلا شما دارید ازدواج میکنید بعد پدرتون هیچ پولی نداره ک بده برا جهاز بعد خودم میرم کار میکنم در حدی پول در میارم ک چهار تا لگن پلاستیکی و چند تا اشغال بخرم .. اونوقت وقتی خونه نیستم مامانم از همونا میدزده .. با اینکه برا خرید هر کدوم هزارتا برنامه ریخته بودم پولم خیلی کم بود .الانم ک هنوز سرکوفت میشنوم برا جهازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پول میدزده یا از وسایل برمیداره؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

به قول هلاکویی بزرگتری قابل احترامه ک بزرگی کردن بلد باشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

ن اصلا هر مادری باید با رفتارش برای خودش احترام ایجاد کنه 

ولی شما الان با بی احترامی و دعوا فقط اعصاب خودتو بهم میریزی و خودت اذیت میشی

اگه برات مقدوره پولی که جمع میکنی رو یکجا وسیله بخر ببر خونه خودت هروقت خونه گرفتی یا بهونه بگیر بگو جا نداریم و ببر گوشه انباری مادرشوهرت یا فامیل امینی

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی

پولت تبدیل ب طلا کن ، لحظه آخر تبدیل ب جهاز کن 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ن اصلا هر مادری باید با رفتارش برای خودش احترام ایجاد کنه ولی شما الان با بی احترامی و دعوا فقط اعصا ...

میدونی قضیه مال چند سال پیشه اما الان ی اختلافی پیش اومده هی منت مادر بودنش سرم میزاره کارهاش یادم میاد

میدونی قضیه مال چند سال پیشه اما الان ی اختلافی پیش اومده هی منت مادر بودنش سرم میزاره کارهاش یادم م ...

اشکال نداره گذشته دیگه شاید خوشش اومده به روش نیار خودش میدونه چیکار کرده

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
از پول میدزده یا از وسایل برمیداره؟؟؟

از وسیله ها برمیداشت بعد من میگفتم من دو دست لیوان خریدم چرا یک دست هست کلی تهمت میزد تو دیوونه شدی یک دست خریدی بعد ک عروسی کردم اومدم خونه خودمم فهمیدم دزدیده