2777
2789
عنوان

شکایت

93 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها دیگه دارم روانی میشم

درست پایین اتاق خوابم همسایمون اتاقو تبدیل کرده به مغازه اجاره داده به کلاس زبان گفتیم عیب نداره جفتشون یه نونی میخوان در بیارن کلاس زبان مجوز هم نداره این زنه ی عوضی روان برام نزاشته بچه ها میان ع در میرن بالا خونه تکون میخوره در اهنیه درو چنان محکم میبنده خونه میلرزه ده بار تذکر دادیم برگشته میگه اجاره میدم به شما ربطی نداره صابح خونش هم گفته ها کاری دلت میخواد بکن چون اجاره کردی با بابام مامانم با همه بحث کرده دیدم آدم نمیشه منم از بالا با پا کوبیدم چون امتحان داشتم اصل نمیزاشتن درس بخونم دیدم طلبکارانه اومده میگه چرا کوبیدی بهش گفتم تو محیط اروم میخوای برای تدریس منم محیط اروم میخوام برای درس یه مدت اروم بود تا رسید یه شب تا سه چهار صبح پسرش این درو کوبید اون شب اصلا نخوابیدم فرداش که این کلاس داشت تعداد هم زیاد بود منم ع بالا داداش کوچولوم بازی کردیم و سر و صدا توپ بازی دوییدن و..‌‌.. الان من با این زنه جونور چیکار کنم؟ شکایت هم زشته جلو در همسایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته.نمونه داشتم.

واقعا نمیدونم به چه زبونی حالیش کنم این در بیصاحابو اردم ببنده یا درست کنه حرفی هم بزنیم بهش برخورده میگه مشکل دارید خونتونو جابجا کنید ما خونه خودمون اون اجاره کرده میکنه شما برید😐

اگه باز تهویه داره.رو زوار دربش درز گیر بچسبون صدا نمیده

قبلا خود صاحب خوته ارایشگاه داشت ناموصا رعایت ممیکرد این روز که روان نزاشته شب هم پسرش معلوم نیست میاد چه گوهی میخوره اصلا نمیزاره بخوابم

خونه از خودتونه.پنجره پی وی سی بزن.عمرا صدا بیاد

پنجره رو درست کنیم از پایین صدا میاد خونه میلرزه مشکل فقط صدا نیست که لرزش خونست بغل پنجره خونمون ترک برداشته انقدر کوبیده پدرصگ😐

پنجره رو درست کنیم از پایین صدا میاد خونه میلرزه مشکل فقط صدا نیست که لرزش خونست بغل پنجره خونمون تر ...

انشالله زود تر برن.ما هم راه پله همسایه بغل دستمون آهنی.انگار سم دارن.برای خواب هم پله دوبلکس اونا.چسبیده به طبقه دوم ما که اتاق خوابهاست.وای تا دو شب پنج بچه قد و نیم قد پله بالا پایین میکنن.درب میکوبن.رو هم.گاهی شب بهشون زنگ میزنیم.بدشون میاد.هر دو صاحب خونه ایم.طبقه همکف هم دادن به دو خانواده افغانی.اونا هم سه شب تردد میکنن.درب حیاط گیر داره با لگد بازش میکنن.روز هم بچه هاش صدای جیییغ گریه اشون و بازیشون نمیزاره یه چرت بزنیم.مصیبته واقعا