ادم مذهبی نیست میگه چی برا یک دونه غذا میری. تو صف میرم از بیرون میخرم ولی نرو توصف یکی رد میشه میبین ابروم میره
یک دفعه فرستادمش یک باره برادر شوهرم اونجا بود شوهرم از داخل صف فرار کرد منو زیر فحش کرد
الانم یک مسجد نذری میده میگه حق نداری بری تو صف
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
درست میگه از اولشم نذری برای نیازمندا بود الان ادمایی که از هر لحاظ غنین میرن دو ساعت تو صف وایمیسن ...
نذری مال همه هست ولی خب زشته منم اولویت میزارم برای نیازمندان
جالبتر اینکه خودمون ده روز محرم نذری داریم یعنی وحشتناک اذیتمون میکنن! طرف با قابلمه میاد
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.