2777
2789
عنوان

قبل ازدواج ازم پنهون کردن

262 بازدید | 27 پست

بهم نگفت مشروب میخوره من روز جشن عقدم فهمیدم البته فکرنکنم زیاد بخوره ولی من مخالفم وناراحتم ازاینکه خانوادشم میدونستن ونگفتن بهم.خواهش میکنم بحث اعتقادی راه نندازین این موضوع برای من مهمه 

خودش میگه فقط توعروسی وجشن میخوره ولی اصل کار پنهون کاری هست که انجام دادن تازه دم ازصداقت هم میزنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهمیت داشت ولی چون میگفتن بچمون اهل چیزی نیست من خریت کردم واعتماد کردم میدونم احمقم

دور از جون 

اصن چیز مهمی نیس ک اوقاتتو بخاطرش تلخ کنی 

دائم الخمر نیس ک اذیت شی 

همه دیگه تو مهمونیا و دورهمیا میخورن دیگه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
این موضوع رو پرسیده بودی؟ اگه پرسیده بودی دروغ شنیذی میشه پنهون کاری و دروغ اگه نپرسیده بودی که پنهو ...

ولی اونم باید میگفت 

اگه بپرسم ودروغ بگه میشه دروغ ولی اگه نگه میشه پنهون کاری

خواهر من اینقدر نادون بودم اصلا نمیفهمیدم

دور از جونت

خب الان بهش بگو نخوره حتی تو مراسمای عروسی اگه دوستت داشته باشه ب خواستت احترام میزاره

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

اهمیت داشت ولی چون میگفتن بچمون اهل چیزی نیست من خریت کردم واعتماد کردم میدونم احمقم

اهل چیزی نیست هزارتا معنی میده شاید منظورشون سیگار اینا بوذه بعضیا مشروب خوردن گاهی اوقات رو جزوش حساب نمیکنن

من برام مهم بود همون روز اول ازش پرسیذم بهم گفت گاهی اوقات میخورم ولی زیاد نع

دور از جون اصن چیز مهمی نیس ک اوقاتتو بخاطرش تلخ کنی دائم الخمر نیس ک اذیت شی همه دیگه تو مهمونی ...

برای من مهمه 

ازکجامعلوم همیشه نمیخوره؟مورد بوده بعدازعروسی فهمیدن طرف مشکل ذهنی داره