اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشن شدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛
من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂
خداروشکر خوشحال شدم ان شاالله همیشه سلامت باشی مشکلت چی بود و چطور خوب شدی بگو تا کسایی که مبتلا هست ...
سرطان سینه گرید 3 و بدخیم و با بدبختی خوب شدم 7 ماه بدترین داروهای شیمی درمانی و گرفتم یک ماه پیش جراحی داشتم و جواب پاتولوژی عالی بوده 30 جلسه پرتو درمانی دارم و تمام خلاص میشم دیگه از دستش