پسرم ۱۰ سالشه با بی احترامی باهام صحبت میکنه برفرض باهاش مخالفت میکنم میگم این کار درست نیست یا اینکارونکن میگه به تو مربوط نیست حتی بهم بیشعور واحمقم میگه ۵ دقیقه دیگه میبینه من ناراحت شدم میاد میوفته به دست وپام ومیگه باید بگی منو بخشیدی ودوستم داری تا نگم ول کن نیست حتی امتحان کردم حرف نمیزنم باهاش کم محلی میکنم داد میزنه واشوب میکنه که باید بگی دوست دارم وبخشیدیم دیگه نمیدونم چیکارکنم خدا شاهده من اصلا بامادرم اینجورصحبت نمیکنم امروز رفته بود خونه یکی ازاشناها با پسرش بازی کنه ازاونجا زنگ زده بعدسلام واحوالپرسی بامن میگه مامان ناهار چی کوفت کردی خیلی دلم گرفت ازحرفش نمبدونم کجای کارم اشتباه بوده باهام بااین لحن حرف میزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو که ازش ناراحت شدی شده حتی گریه کن تا متوجه اشتباهش بشه و ازش قول بگیر درست صحبت کنه و بهش بگو که اینجوری همه ازت فاصله میگیرن و این چیزا...