2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم جواب بدین

بفرماییدعزیزم

این سونوگرافی مربوط به شکم و لگن خانمی ۵۰ ساله است و در مرکز دکتر شیخ بابایی انجام شده. خلاصه تفسیر گزارش به شرح زیر است:

• کبد نرمال است ولی با نمای افزایش یافته پارانشیم (کبد چرب گرید ۰ تا ۱) دیده می‌شود.
  • اندازه کبد: ۱۰۶ میلی‌متر
  • طحال نرمال با اندازه ۱۰۱ میلی‌متر است.
  • کلیه چپ: ۱۰۵ میلی‌متر، ضخامت پارانشیم ۹ میلی‌متر
  • کلیه راست: ۹۳ میلی‌متر، ضخامت پارانشیم ۹ میلی‌متر
  • هر دو کلیه نرمال هستند، بدون سنگ، هیدرونفروز یا توده.
  • سنگ یا پولیپ دیده نشده، جدار طبیعی است.
  • طبیعی و بدون مشکل خاص گزارش شده‌اند.
  • جدار منظم و بدون سنگ یا توده
  • بدون باقیمانده ادرار
  • رحم آتروفیک (کوچک‌شده به دلیل یائسگی)، آندومتر بسیار نازک (Thin)، بدون توده یا خونریزی
  • تخمدان‌ها رویت نشدند (در خانم‌های یائسه طبیعی است)
  • کاهش پره‌استالسیس (حرکت‌های روده‌ای) در ناحیه LLQ (قسمت پایین چپ شکم) به همراه اتساع لوپ و افزایش گاز و چربی دیده شده.
  • نمای روده‌ای dirty و التهاب مشاهده شده که احتمال کولیت یا ایلیت (التهاب روده بزرگ یا کوچک) را مطرح می‌کند.
  • کبد چرب گرید خفیف (۰–۱)
  • احتمال کولیت یا ایلیت خفیف
  • رحم و تخمدان‌ها مطابق با یائسگی
  • کلیه‌ها، کیسه صفرا و طحال نرمال

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

بفرماییدعزیزماین سونوگرافی مربوط به شکم و لگن خانمی ۵۰ ساله است و در مرکز دکتر شیخ بابایی انجام شده. ...

عزیزم خداخیرت بده این سونوی مادرمه و من چون اسکن نوشتن تاحدمرگ ترسیدم ازروز یکشنبه فقط دارم نفس میکشم زندگی تعطیل شده مرده متحرکم 

اینایی ک گفتی درست من چیز خطرناگی توحرفات ندیدم یعنی چیز خطرناگی نیست

عزیزم خداخیرت بده این سونوی مادرمه و من چون اسکن نوشتن تاحدمرگ ترسیدم ازروز یکشنبه فقط دارم نفس میکش ...

عزیزم من زدم جی پی تی پرسیدم همیشه درست تفسیرمیکنه نگران نباش اصلا

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

وای انگار دنیارو بهم دادی الهی ک ب خواسته هات برسی خیلی ممنونم ازت

خواهش میکنم عزیزم

این جی بی تی برنامس

اره یه نوع هوش مصنوعیه

بافیلترشکن کارمیکنه

حتماً عزیزم، به زبان خیلی ساده برات توضیح می‌دم:

---

💬 نتیجه این سونوگرافی چی میگه؟

✅ کبد:

یه مقدار چرب شده، اما خفیفه (در حد گرید ۰ تا ۱).

یعنی خیلی جدی نیست، ولی بهتره مراقب تغذیه‌ات باشی.

✅ طحال، کلیه‌ها، کیسه صفرا، پانکراس، مثانه:

همه‌شون سالم هستن، سنگ یا مشکل خاصی ندارن.

✅ رحم و تخمدان‌ها:

چون یائسه‌ای، رحم کوچیک و نازک شده که طبیعیه.

تخمدان‌ها هم دیده نشدن که تو سن شما طبیعی و نگران‌کننده نیست.

⚠️ روده‌ها:

یه کم حرکات روده‌ات کند شده و یه مقدار گاز، چربی و التهاب دیده شده.

ممکنه دلیلش چیزی مثل کولیت (التهاب روده بزرگ) یا ایلیت (التهاب روده باریک) باشه.

ولی در حد خفیف دیده شده، و ممکنه با تغذیه یا دارو خوب بشه.

---

🟡 آیا مشکل جدی هست؟

نه، چیزی خیلی خطرناک یا فوری دیده نشده.

ولی بهتره برای اون التهاب روده‌ای و کبد چربت، با دکتر گوارش مشورت کنی و رژیم غذایی سالم‌تر داشته باشی.

---