2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا هرکس اولویت بندیا متفاوته ولی برا من اینبود که

خسیس نباشه و بچه ننه نباشه خانوادش تو زندگیمون دخالت نکنن هیز نباشه

وقتی عصبانی میشه توهین نکنه اینکه ازادیم رو ازم نگیره به اعتقاداتم احترام بزاره پسر پرتلاشی از نظر کار باشه فکر پیشرفت باشه از لحاظ مالیم درحدی باشه که بتونه یه زندگی تقریبا خوبی فراهم کنه بنظرم این معیارارو داشت فعبا اینایادم میاد

من میگم هرچقدر هم از طرف شناخت داشته باشی تا زیر یه سقف نری خیلی از اخلاق و منش طرف رو متوجه نمیشی...

ملاک هرکس فرق میکنه ولی من میگم تو ازدواج زیاد به ظواهر قضیه نگاه نکن....پولدار بودن یا خوشتیپ و خوشگل بودن یه مرد دلیل بر خوب بودنش نیس

وارد زندگی متاهلی که میشه اینا کمرنگ تر میشه ...مثلا میبینی تو اطرافیانت طرف شوهر چاق و کچل و بی ریخت داره اما خوش اخلاق و مهربون و خونواده دوست

من متاهل نیستم اما زندگی مامان و بابام نتیجه گرفتم هیچ وقت کسی ک شمارو مقایسه می‌کنه با بقیه  رو نباید انتخاب کرد

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

طرف زرنگ باشه تو پول درآوردن سیاست داشته باشه هر چه درونگرا بهتر ،برونگرا ها خیلی میگن میخندم پر احساس هستن ولی ساده تر هستن نسبت به درونگرا ها ،صبور باشه زودجوش و لجباز نباشه،

من میگم هرچقدر هم از طرف شناخت داشته باشی تا زیر یه سقف نری خیلی از اخلاق و منش طرف رو متوجه نمیشی.. ...

نظرت راجع به این چیه

طرف خانواده خوبی داره محترمه و سطح بالا ولی خانوادش تو انتخاب زن براش خیلی وسواس دارن و نظرشون ۵۰ ۵۰ هست

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

من میگم هرچقدر هم از طرف شناخت داشته باشی تا زیر یه سقف نری خیلی از اخلاق و منش طرف رو متوجه نمیشی.. ...

یاشوهره هیچی نداره توعرض چندسال چنان زندگی برازنش میسازه همه انگشت به دهن وبرعکس

کمک شوهر باید تو خونه باشه حتی در حد یه استکان شستن.

چیزای خراب شدنی خونه رو بدون اینکه صدبار بگی تعمیر کنه یا تعمیرکار بیاره

جای خواب جدا نشه.

زنش رو خونه تنها نذاره خودش بره پی تفریح خودش حتی کوچیک.

خانومشو منتظر نذارع 

میگه ساعت نه شب میام واقعا بین ۸نیم تا ۹نیم خونه باشه نه یک شب.

تو بچه داری کمک کنه، درک کنه خستگی های مادر رو.

مهمون اگه از طرف خانم میاد شوهر احترام بذاره 

اگه از طرف مرد میاد خانم احترام بذاره

و خیلی چیزای دیگه 

وقتی میرن مهمونی برمیگردن اینقدر از خوبی های زن و مرد اونجا رو روی هم نکوبونن و مقایسه نکنن.

ک درد کشیده همشونم. ب دلم مونده

طرف زرنگ باشه تو پول درآوردن سیاست داشته باشه هر چه درونگرا بهتر ،برونگرا ها خیلی میگن میخندم پر احس ...

زرنگ باشه تو پول درآوردن ینی درآمدش بالا باشه زرنگه؟

🌧️🤍