2777
2789

دیدین بعضیا دختر دوس دارن بعضیا پسر دوس دارن؟

مثلاً شاید اگه اونی که پسر دوس داره بچش دختر شه حالش یجوری باشه که اگه پسر میشد حس بهتری داشت و برعکس کسی که دختر دوس داره هم همینطور پس دلیل نمیشه که کسی اون بچه رو دوس نداشته باشه .

حالا اینا به کنار یه عده احمق هستن مثلاً میخوان بگن ما روشنفکریم و چیزی حالیمونه بعد اگه یکی بچش پسر شه خوشحالی بکنه میان میگن مگه تاج و تخت داری و...

واقعاً واقعاً اگر از اینایین همین الان بخودتون بیاید و این حماقت مسخره رو بذارید کنار من نمیدونم تو کشور ما چرا همه باید شور یچیزیو در بیارن آره یه مدت اون قدیما طرف فکر میکرد دختر آوردن واسش سرشکستگی داره و با این تفکر برخورد شد الان میخوان مثلاً بگن ما فهمیده ایم ولی معذرت میخوام در مسخره ترین حالت ممکن دارن از اونور بوم میوفتن 

حالم داره به هم میخوره از این همه رفتارای بیخود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو نعمت هستن و خدارو شکر .

البته  خیلیا بی دلیل از دختر بدشون میاد و دنبال پسر هستن .‌و اینوقت خوده منم برخورد جدی میکنم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کاش بفهمن بچه نعمته و خیلیا تو حسرتشن

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

مهم اینه این اشخاص نظرشونو برای خودشون نگه دارن

خیلیا تا منو میبینن میگن بیچاره دوتا دختر داره. خودم احساس خوشبختی میکنم با وجود دخترام ولی حرفای بقیه دلمو میشکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه رفته بودی سونوگرافی ها می‌دیدی همه بچه ها پسره 

چرا دقیقا بخاطر همین فکری ک شما فکر میکنی منقضی شده

ولی نه جونم این روزا با تعین جنسیت و.. خودشون جر میدن پسر داشته باشن

دروغ چرا منم حس میکردم باید داشته باشم اولا از دختر بودنش ناراحت بودم حس میکردم حالا ک دختر شده دیگه جایگاهی توخانواده شوهرم ندارم

ولی الان اینفدر دوسش دارم دنیا نیومده حاضرم جونمم براش بدم

هردو نعمت هستن و خدارو شکر .البته خیلیا بی دلیل از دختر بدشون میاد و دنبال پسر هستن .‌و اینوقت خوده ...

خیلیا هم بی دلیل از بچه ی پسر بدشون میاد 🤷‍♀️

هردو نعمت خدا هستن و خیلی شاید پیش بیاد کسی پسر یا دختر بیشتر دوس داشته باشه و آدم باید شعور داشته باشه که هیچکدوم غیر طبیعی نیستن

اگه بچه شون پسر نشه حکومتشون‌ بدون ولیعهد میمونه

استارتر دقیقا منظورش اظهار نظر کردن های اینجوری بود!! 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.