2777
2789

کوچکتر که بودم 

درباره به دنیا آمدن بچه ها واینا زیاد اطلاع نداشتم

تو جمع

داشتن درباره اینکه بعضی ها دوران عقداشون

طولانی میشه صحبت می‌کردن

یهو من پریدم گفتم آره حتی بعضی هاشون

بچه دار میشن بعد ازدواج میکنن 🤣🤣

جلو پدربزرگم 

همه ساکت شدن جو سنگین شد🫣🫢

میگفتم باور کنید🤔😂

اونا اینطور😩😫🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

چند سالت بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من راهنمایی بودم اطرافیان هروقت لجبازی میکردم میگفتن تخم آسیابون و لجباز من معنیشو نمیدونستم یه سنگ تقریبا دراز پیدا کردم بعد می‌خندیدم میگفتم این منم تخم آسیابون مادرم غش کرده بود از خنده بابام هرلحظه عصبانی ترمیشد ومیگفت بندازبیرون من از خنده ی مادرم خوشحال میشدم مداد برداشتم سنگو خط خطی کردم گفتم آره من لجبازم رو تخم آسیابون لجباز نوشتم بابام یه عربده ای زد خدامیدونه وای چقدتباه بودم

😂😂😂چند سالت بود

دقیق یادم نیست

اما شاید باورت نشه 

من تقریبا کلاس دهم بودم قضیه 

رو درست متوجه شدم 

قبلنا چیزهایی شنیده بودم

اما درستش وتقریبا همون دهم فهمیدم

دقیق یادم نیستاما شاید باورت نشه من تقریبا کلاس دهم بودم قضیه رو درست متوجه شدم قبلنا چیزهایی شنیده ...

بچه که نبودی دختر😂😂😂

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن