2789
عنوان

سکته مغزی

277 بازدید | 21 پست

سلام تروخدا اگه در این مورد تجربه دارید کمک کنید دارم دیونه میشم مامانم دو هفته پیش سکته مغزی کرده هفته بیمارستان بود الان ۵ روزه مرخص شده خونست ی سمت بدنش فلجه چقد زمان میبره خوب شه واقعن خیلی غصشو دارم و داغونم 😔😔 اگ تجربه ای دارید بگید ممنون میشم

حوب میشه دوافته زوده حالا حودت انقدر غصه نخور خدایی نکردی سکته میکنی اروم باش عوض روحیه دادنه خداروشکر که زنده ان

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطره جامع مرزنجوش طبق دستورش و قطره بنفشه کنجدی هر شب  بریزید داخل بینی اش  هر سوراخ ۲ قطره کم کم خوب میشه فقط حتما مداومت کنید مثلا تا یک سال حتما باید بریزی 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

دکتر میدونه اونم با عکس و نوار

فقط روحیتو خوب نگه دار تا بتونی به مادرت روحیه بدی ان شاالله خوب میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بستگی داره سکته کدوم ناحیه رخ داده باشه

مادربزرگ من در ناحیه مخچه آسیب دید و یکمم زد به ساقه مغز. از گردن به پایین فلج شدن 

اوایل سوند بهشون وصل بود با لوله از طریق بینیشون بهشون غذا میدادن و...ولی رفته رفته بهتر شد و یه جایی کاملا ثابت موند

البته دور از جون مادر شما. با پزشک مشورت کنید و صبور باشید. ممکنه زمان زیادی ببره ان شاالله که اسیبشون جدی نیست

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خدا به مادرتون سلامتی بده عزیزم،

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

[QUOTE=385235838]حق داری ،داروهاش رو مرتب بده ،نمک  رو به کل قطع کن از غذاهاش گوشت قرمز و روغن رو کم کن[/QUOTEهوش ک حواسش سر جاشه فقط مشکل لمسی هست خودشم اذیت میشه مادر منم ی آدمیه که تنبل نیس براش سخته