2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

144 بازدید | 23 پست

سلام

یکی از دوستان شماره باباموداده به یکی برا امر خیر

من دوست ندارم بیان خونه اول بسم الله گفته بیایم خونتون

آخه هنوز نمیشناسیمشون 

حالا قراره زنگ بزنیم که مامانم حرف بزنه

اونم هول میشه نمی دونه

چیا ازش بپرسیم؟میگه من نمی پرسم میگم بیان همون

آخه نباید اول همو دید بعد بیان خونه مگه می‌خوام خونه بخرن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب میان خونتون همو می‌بینید دیگه یا صحبت میکنید یا اگه دوتاتونم خواستیدمی‌رید بیرون صحبت میکنید

آخه خانوادم سخت گیره بابام گفته منم باید خونه باشم

بعد مگه عهد بوقه بیان خونه اول

خوشم نمی یاد اگه فقط خواهر و مادرش اومدن چی؟من حوصله ندارم مامانم بی سیاسته

خب خواستگاری همینه دیگه اگر فقط مادر و خواهرش بودن یه میوه شیرینی میذارید حرف میزنید یکم بعد میرن اگر خوششون اومد شمام خوشتون اومد قرار دوم میذارید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
یعنی چی چه چیزای عجیبی آدم میشنوه ، تو خیابون میخواین ببینین همو هردوطرف باید خونه هم برن اتفاقا ببی ...

هیچ دختری نمیره خونه پسر 

خوب وقتی طرف رو ندیدم چرا راه بدم خونه کجاش عجیبه وا

ما تو سال۲۰۲۵ ،الان که همه کلی دوست پسر دارن هزارتا کوفت و زهرمار ،عادی ترین حالت اینکه که بیرون از منزل ببینی رفتارش رو بسنجید اوکی شد بیان خونه دختر هیچ چیز رو مشخص نمیکنه

دخترا اکثرا بعد از ازدواج میرن منزل داماد

هیچ دختری نمیره خونه پسر خوب وقتی طرف رو ندیدم چرا راه بدم خونه کجاش عجیبه واما تو سال۲۰۲۵ ،الان که ...

خواستگاری سنتیه عزیزم با خانواده میان خونه همو میبینید اوکی بود برین آشنا شین ، به نتیجه رسیدین بقیه کارا ، شماام یا خانواده برای آشنایی برین خونه داماد و ببینی اینا همه آشناییه قرار خاصی نیست

آخه خانوادم سخت گیره بابام گفته منم باید خونه باشمبعد مگه عهد بوقه بیان خونه اول

عهد بوق چیه مگه تو عهد جدید باید چی کار کرد!؟!؟!؟! در هر صورت باید همو ببینید که میبینی چه عهد بوقی به قول تو چه عهد جدید  بعد اینجوری برا دختر خیلی بهتره تو این دوره زمونه عزیزم فکر می‌کنی به هر پسری میشه اعتماد کرد !؟باز دمش گرم مردونه اومده خواستگاری مثلاً تو بیرون  بدون اطلاع خانوادت بایکی آشنا شی چه قدر میتونی بشناسیش به نظر خودت ؟ کلا چقدر پسرای امروزمی‌شناسی  تو همین سایت مطالب و بخون که چه قدر پسر تو همین روابط به قول خودت عهد جدید بیرون آشنا شدن و هر موقع دلشون خواست دخترو گذاشتن کنار رفتن با نفر بعدی همینطور بعدی اتفاقا پسری که مستقیم بیاد خواستگاری خوبه و قصدش مشخصه خداییش خودت یکم به حرفام فکر کن 

من از مادرش و خواهرش باید خوشم بیاد؟چقدر قدیمی هستید

من قدیمی نیستم ولی یه سریا اینجوری میان خواستگاری دیگه خوشت نمیاد از سبکشون رد کن بره من دارم میگم خیلی ها اینجوری میرن خوایتگاری هرچند به نظر منم خوب نیست فقط مادر و خواهرش بیان ما خودمون جلسه اول شوهرمم اومد تو خواستگاری 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲