2777
2789
عنوان

تبریزیا سن الله گلین گلگشت چطور جایزه🥺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 42 پست
خب آبجی پز میدادم میگفتم ولیعصرم دیگه خب نمیشه گفت شهرستانم میگم لاقل اونجا بگم تبریز شهر بزرگیه حال ...

می گفتی منبه دیگه ازت حساب ببره  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ح/ی/تد/ری 

ا/شای/

تمام علامتا / صدای فتحه میدن

شرمنده کیبورد من نداره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

جدیدا چرا مد شده اونایی که تبریزی نیستن الکی میان مینویسن تبریزیم ؟ من زیاد توی نینی سایت هم دیدم طرف ترکه شهرستان های دیگست به بقیه میگه تبریزی ام حالا یه حرف اشتباهم از جانب تبریزیا میزنه بعد سوال میکنی مثلا فیلان محله رو میشناسی ( جایی که ۱۰۰ درصد تبریزیا روزانه اسمشو میشنون ) میگه نه اون سمتا نرفتم 😂 بابا بیخیال دیگه شهر خودتونو بگین یکی بود کاربری برفی سابق تابلو شهرستانیه اینجا تو همه تاپیکا نوشته تبریزی ام یه ۱۷ شهریورم شنیده میچسبونه کنارش 

من تبریزلیم هچ بیلمدین نه ددین بو نه بیلسین ؟ 😂

باشه

جدیدا چرا مد شده اونایی که تبریزی نیستن الکی میان مینویسن تبریزیم ؟ من زیاد توی نینی سایت هم دیدم طر ...

خب خواهر شهر ما شهرستان تبریزه بعدشم تبریز شهر بزرگیه من شرایط گفتن شهر خودمو نداشتم که همه همو میشناسن گفتم لاقل تبریز بگم شناخته نشم

خود تبریز بیان میگن شهرستانشیم جای دیگه هم برن شاید بگن تبریز ولی اگه سوالی پرسیده بشه ندونیم میگیم از شهرستانشیم

من تاحالا هرجا رفتم شهر خودمو گفتم آدمایی هم که شهر خودشونو نمیگن بالاخره تبریزم وطن خودشون میدونن بالاخره شهرستان همین تبریزن و مال تبریز حساب میشن نه ی شهر دیگه مصلا تهران 

جدیدا چرا مد شده اونایی که تبریزی نیستن الکی میان مینویسن تبریزیم ؟ من زیاد توی نینی سایت هم دیدم طر ...

من هش وقت نگفته ام من عروس ی تبریز ی  بچه ننه شدم  بعد چون درس هم تبریز خوندم یکمی می شناسم   

خب خواهر شهر ما شهرستان تبریزه بعدشم تبریز شهر بزرگیه من شرایط گفتن شهر خودمو نداشتم که همه همو میشن ...

میتونی بگی آذربایجانیم البته منظورم شما نبودی بعضیا واقعا میان بخاطر کلاس گذاشتن میگن اینو و بعدا مثلا میپرسن تبریزیا غذا چی میخورن یا عروسیشون چه مراسم دارن اشتباه جواب میدن شهر خودشونو بجای تبریز میگن 

حالا شمام گفتی گلگشت کلا گلگشت یه محله یا منطقه حسساب نمیشه ! یه خیابونه کوچیکه ! دیگه کجای گلگشت لازم نیس بگی 

میتونی بگی آذربایجانیم البته منظورم شما نبودی بعضیا واقعا میان بخاطر کلاس گذاشتن میگن اینو و بعدا مث ...

من خودم نه تاحالا واقعا تبریز نگفتم مصلا شمال اینا که دوست داریم چون اسم شهرستان که میگم نمیشناسن میگم همون تبریز خودمون شهرستانشیم..

به بعضی ترکا الکی میگن تبریزیم و از همه بد تر فارسی هم حرف میزنن هم ابرو شهرو میبرن هم اطلاعات نادرست