2777
2789
عنوان

نامزدم دخترا رو

360 بازدید | 42 پست

نامزدم دخترا رو فالو می کنه بهش میگم خوشم نمیاد خب من فقط تو رو توی اینستا فالو دارم با دوستامو توام فقط منو دوستاتو فالو داشته باش 

خوشم نمیاد دخترا رو فالو می کنی بازم می‌ره فالو می کنه همش دعوامونع بخاطر همین کار مزخرفش 

شما بودین چیکار میکردین 

دیگه بهش نمیگفتم نامزدم

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم هزاران دختر فالوش دارن ولی این فالو نکرده هم اینکه ب نظر من احتدام میزاره چون دوس ندارم هم اینکه خودشم خوشش نمیاد میخوام بگم تا خودش نخواد نمیشع هرچیم بحث کنی ایشون باید احترام گذاشتن رو هم یاد بگیره ک وقتی شما دوس تدارید بهش احترام بزاره 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

نمی‌دونم والا اگه بگم آدم هیزیه ناراحت میشی بدت میاد ولی خب آدم هیزیه دیگه واقعیت همینه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من همسرم هزاران دختر فالوش دارن ولی این فالو نکرده هم اینکه ب نظر من احتدام میزاره چون دوس ندارم هم ...

😂😂همسرتتتتت چه شکلیه این همه دختر فالوش میکنن،عکس عکسسسس عکس

😂😂همسرتتتتت چه شکلیه این همه دختر فالوش میکنن،عکس عکسسسس عکس

کجاشو دیدی کثافتو روش کراشم میزنن 

بهش میگم توی چاغال چرا انقد خاطرخواه داری

توی محل کارش میان روش کراش میزنن حالا همچین مالیم‌نیستا😂

😂😂😂وای فقط فحش دادنتمیخوام التماست کنم عکس بفرستی🙂😂

😂😂😂😂نمیتونم بخدا قبلا فرستادم ولی الان بخاطره شغلش نمیتونم وگرنه ی گالری ازین چاغال دارم😂

😭😂چرا بهش میگی چاغال گناه دارهههه

😂😂😂بهش میگم چاغال قهرمیکنه میگه معنی بدی داره میگم من ب اون راه نمیگم ک ب راه چاق بودنت میگم🤣🤣🤣🤣