2821
2789
عنوان

انتخاب اسم

78 بازدید | 9 پست

کدومش قشنگتره به نظرتون؟

سید امیرمهدی و سید امیر علی

یاسیدعلی وسید مهدی

فقط بین این دوتا🥲

وبین

آیه شیطنت و مذهبی شیطون کدوم قشنگتره؟

لطفا بین همین گزینه هاانتخاب کنید🙏ممنون

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

آیه شیطنت اسمه؟! مذهبی شیطون چیه؟!

خدایی خوبید ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سید علی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

جفتش قشنگه

قسمت دوم حرفات رو هم متوجه نشدم کلا

آیه ۳۹ سوره یونس درباره اوناییه که پیامبرشونو تکذیب میکردن.از ویژگیای یه احمق اینه که هم تو تیم یه پدوفیل اپستینیه هم دم از قرآن میزنه.پیرزن فحاش تکلیفش با خودشم معلوم نیس از بس طرفداری اپستینیا رو کرده عقلش تعطیل شده هنوز مونده قدرت خدا رو ببینه

آیه شیطنت اسمه؟! مذهبی شیطون چیه؟!خدایی خوبید ؟!

اسم نیست برای اسم رمان میخام..

شماحالتون خوبه؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

جفتش قشنگهقسمت دوم حرفات رو هم متوجه نشدم کلا

برای اسم رمان بین آیه شیطنت ومذهبی شیطون کدومش قشنگتره به نظرتون؟

برای اسم رمان بین آیه شیطنت ومذهبی شیطون کدومش قشنگتره به نظرتون؟

من از اسم مذهبی شیطون اصلا خوشم میومد

به نظرم یه اسم دیگه براش فکر کنید

آیه ۳۹ سوره یونس درباره اوناییه که پیامبرشونو تکذیب میکردن.از ویژگیای یه احمق اینه که هم تو تیم یه پدوفیل اپستینیه هم دم از قرآن میزنه.پیرزن فحاش تکلیفش با خودشم معلوم نیس از بس طرفداری اپستینیا رو کرده عقلش تعطیل شده هنوز مونده قدرت خدا رو ببینه

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز