2777
2789
عنوان

اینجور مواقع چطوری رفتارمیکنید

105 بازدید | 22 پست

اگر کسی نیش و کنایه بزنه بهتون جواب میدید سکت میکنید یا چی؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

با خنده تیکه میندازم

من خیلی خیلی خیلی دختر با ادبیم و به همه احترام میزارم

اما اگه رسما بهم توهین شه تیکه های خیلی سنگینی میندازم، اما فحش و بی احترامی هرگز

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ادما بکسیکه بی زبونه راحت توهین میکنن وقتی اون بیشعوری شروع کرده تو خاتمش بده 

جواب کلوخ انداز سنگ است 

اگه میتونی تحمل کن عین پتک حرفاشو بزنه تو سرت تحقیرت کنه اعتمادبنفستو بگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خنده تیکه میندازممن خیلی خیلی خیلی دختر با ادبیم و به همه احترام میزارماما اگه رسما بهم توهین شه ...

من همه ش میگم ول کن دل کسی رو نشکن 

ادما بکسیکه بی زبونه راحت توهین میکنن وقتی اون بیشعوری شروع کرده تو خاتمش بده جواب کلوخ انداز سنگ اس ...

پس از این به بعد جواب میدم منم مثل خودشون میشم 

با خنده تیکه میندازممن خیلی خیلی خیلی دختر با ادبیم و به همه احترام میزارماما اگه رسما بهم توهین شه ...

شوهرم ی فامیلی داره ی اقای بسیار بیشعوریه هرجا میشست دخترا و زنای فامیلشو تحقیرمیکرد زنای ایرانی کار نمیکنن 

یدفه شوهرم بهش گفت چرا زنو وخواهرت خودت کار نمیکنن ؟ دیگه خفه خون گرفت 

من همه ش میگم ول کن دل کسی رو نشکن

نه اتفاقا اینطوری توسری خور میشی

یه جور رفتار کن کسی جرعت نکنه حرفی بزنه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

شوهرم ی فامیلی داره ی اقای بسیار بیشعوریه هرجا میشست دخترا و زنای فامیلشو تحقیرمیکرد زنای ایرانی کار ...

اگه سکوت کنی نمیگن چقدر با حیا و خانمه، اتفاقا میگه بزار عیباشو به روش بیارم تا خودم به چشم بیام

یه بار که پشتش و به خاک بمالی دیگه جرعت نمیکنه حرف بزنه مبادا تو دوباره ابروشو ببری😂😂

پس از این به بعد جواب میدم منم مثل خودشون میشم

تو مثل اونا نمیشی اونا ذاتشون اینجوریه تو از حقت دفاع میکنی منفعل تماشا نمیکنی هرکسی هر بلایی سرت بیاره 

مثل اینکه کشوری به کشورمون حمله کنه مردم بگن مثل اونا نباشیم بشینیم بیان غارت کنن هیچکاری نکنیم سکوت کنیم 

پس دفاع از حق چی میشه ؟

تو مثل اونا نمیشی اونا ذاتشون اینجوریه تو از حقت دفاع میکنی منفعل تماشا نمیکنی هرکسی هر بلایی سرت بی ...

درست میگید تاالان اینطوری قانع نشده بودم

اگه سکوت کنی نمیگن چقدر با حیا و خانمه، اتفاقا میگه بزار عیباشو به روش بیارم تا خودم به چشم بیامیه ب ...

خودتون تصور کنید به شخصی مدام توهین کنید شخصیتشو له کنید اون شخص مثل احمق فقط نگاه کنه منفعل رفتار کنه فقط تماشا کنه 

به عقلش شک‌نمیکنید؟