2777
2789
عنوان

شوهر بد عنق

1115 بازدید | 11 پست

شوهرم خیلی بد عنقه سر کوچیکترین موضوعی مث بچه‌ها زود قهر میکنه اما آشتی کردنش مث بچه‌ها نیس چن روز طول میکشه تا آشتی کنه.. اصن نمیتونم باهاش راحت باشم و شوخی کنم از ترس ایکه مبادا بش بربخوره احساس میکنم زندگیمون خیلی جدی و خشک شده.. چیکار کنم یکم نرم بشه؟؟

منم اینجوریه ولی ی کم بهتر شده

اون ناراحت میشه

تو خنگ بازی درار شوخی کن بخند تا قهر نکنه 

حرصم نخور بعد ک اروم شد بهش با ارامش بگو لوسی و فلان یا بگو من ناراحت میشم تو اینجوزی میکنی برا اینکه قهر نکنی خنگ بازی درمیارم ولی تو دلم اشوبه

البته اگه منطق داشته باشه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زمان میبره تا بزرگ بشه..منم همینجوری ام😖البته چن روز قهر نمیکنم اما خیلی زودرنج و قهرو هستم..بهش محل نده منتشم نکش..رو مسائلی که حساسه هم زیاد پافشاری نکن..مثلا من فمنیستم شوهرم نباید حرفای مرد سالارانه بزنه جوش میارم..شماهم باید بدونی چه چیزهایی ناراحتش میکنه انجام ندی

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
حالا من شوهرم هر حرفی میزنه یا کاری میکنه میگه شوخی کردم اگه ناراحت میشی دیگه باهات شوخی نکنم میگم ن ...

شوهرمنم شوخیاش یک جوریه اصلا یاد نداره با یک خانم چطور صحبت کنه😕😠

بَعضی وَقتآ خُدآ رو بُزُرگ میبینَم ,, بَعضی وَقتآ هَم ڪوچیڪ...ایـטּ تو نیستی ڪِـہ بُزُرگ میشیُ ڪوچیڪ ,, مَنَم ڪِـہ گآهی نَزدیڪ میشَمُ گآهی دور
بهش بگو عزیزم من که منظوری ندارم مگه میشه بخوام تو رو ناراحت کنم عمدا،بگو انقدر خشک هستی من اذیت میش ...

چن روز پیش خواسم باهاش حرف بزنم دیدم رودرو ک باهم میحرفیم صدامون بالا میره و کار ب جای باریک میکشه گفتم بش اس بدم بهتره خیلی محترمانه ازش خواسم یکم باهم بحرفیم میخواسم بش بفهمونم قهر هیچ مشکلی رو حل نمیکنه آخه گاهی اوقات حتی نمیدونم علت قهر کردنش چیه اما ج پیاممو ک نداد هیچ وقتیم اومد خونه عصبانی‌تر از قبل بود

سلام.چندوقته ازدواج کردی؟قبلا اخلاقش همینجوربوده یاتازه اینجوری شده؟

ازدست شماناراحت نیست که اینجوری می کنه؟؟؟به همسرت تامیتونی محبت کن.هرکاری که می کنی براش،برای رضای خدا باشه.اونوقت دیگه ناراحت نمیشی.

هرجور دوست داره باهاش رفتارکن.سعی کن قلقش دستت بیاد.هرمردی یه قلقی داره و یه اخلاق به خصوص.اگه اخلاقش این طوره بایدباهاش بسازی.

ازمحبت خارها گل می شود....قربون صدقش برو.درکنارش پرانرژی باش.غذاهاییکه دوست داره براش بپز.وقتی که حالش خوبه باهاش حرف بزن.بگو من چیکارکنم شمابیشتردوست داری.به نظرت اگه باهم صمیمی ترباشیم بهترنیست؟اگه باهم شوخی کنیم زندگیمون جذاب ترنیست.حرف دلتم به خوبی بهش بزن.ولی ناراحتش نکن.

شایدمشکلی داشته باشه.سعی کن مشکلشوبفهمیو و برطرفش کنی موفق باشید

سلام.چندوقته ازدواج کردی؟قبلا اخلاقش همینجوربوده یاتازه اینجوری شده؟ ازدست شماناراحت نیست که اینجور ...

۴ ساله ازدواج کردیم کلا اخلاقش ایجوریه قبلا هم همیجوری بوده همیشه حتی اگه نمیخواسم هم باید طبق میلش رفتار میکردم خسه شدم.. میخوام باش راحت باشم..

وای وای چقد سخت همش باید مراقب رفتارت باشی من نمیدونم کار درست چیه ولی شماهم اون قهر کرد قهر کن بدونه چقد بد و منزجر کنندست کوتاه نیا جلوش

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙

سلام گلم.هرمردی یجوریه.هر زنیم اخلاق خاص خودشو داره.

از خدا بخواه.دعا کن.سرنمازات دعا کن  که اخلاق شوهرت بهتربشه.

عزیزم ماتو زندگی دیگران نیستیم و نمی دونیم مشکلاتشونو.بعضی مردا دست بزن دارند.بعضیاشون خسیسن.بعضیاشون شکاکند و بدون  حضور خودشون نمیتونی جایی بری.بعضیاشون به خاطر اوضاع بدجامعه بیکارندو زندگیشون به سختی میگذره.بعضیاشون بداخلاقند و به کوچکترین چیزی دادمیزنند.بعضیاشونم معتادند....بعضیام میرند زن دوم میگیرند....

ببین هرکی یه مشکلی داره.پیش خودت بگو مشکل من پیش بعضی مشکلاهیچه.۴سال که صبرکردی بازم صبرکن.حتما خدا پاداش صبرتو میده.

سعی کن کاری نکنی که باعث بشه شوهرت قهرکنه.باهاشم دهن به دهن نشو.زندگی دو روزه و میگذره.زندگیتو با چنگ و دندون نگه دار 

تو این دور و زمونه زنای فرصت طلبی هستن که راحت زندگی آدم و خراب میکنند و شوهر آدمو میدزدند.مراقب زندگیت باش.

خودتو شادنگه دار.تو مدیر خونه ای به زندگیش آرامش بده.به همسرت محبت کن.موفق باشی