2777
2789
عنوان

مردکورد

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 35 پست
من فارسم حس میکنم باغریبه ازدواج نمیکنن

نه من دیدم غریبه ام گرفتن ربطی نداره

کورده یا لک؟

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بستگی داره تو چطور آدمی هستی مناسب ازدواجی یا دوستی بعدشم لرها و کوردها کمتر از جاهای دیگه مثل تهران ...

ازچ نظر مناسب تاچهره وظاهرم ودیدن درخواست دوستی دادن درصورتی ک چهره معقولی دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازچ نظر مناسب تاچهره وظاهرم ودیدن درخواست دوستی دادن درصورتی ک چهره معقولی دارم

ببین چهره و ظاهر رو همه دوست دارن مخصوصاً همه پسرها و مردها و خب هر کسی هم یه معیارش همین چهره است ی خوب تا جایی که من می‌دونم و شناختی که از لرها و کردها دارم اون‌ها خیلی اینکه دختر طرف پاکی باشه یه دختر نجیب باشه مخصوصاً اگر برای ازدواج به خوانش خیلی براشون مهمه یعنی طرف از اینا نباشه که هر روز با یکی بوده یا دختری نباشه یه کسی می‌خوان که واقعاً دختر سر به راهی باشه معیارهاشون برای ازدواج بیشتر اینه

کاربری دست دو نفره 

ببین چهره و ظاهر رو همه دوست دارن مخصوصاً همه پسرها و مردها و خب هر کسی هم یه معیارش همین چهره است ی ...

ینی پیش از ازدواج باکسی نبوده باشه وبایداطمینان پیداکنن تا ازدواج کنن درسته

ممکنه شخصی ازتون سوال کنم این سمت نمیشه

مشکلی نیست عزیزم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

من لرم لرها و کوردها آدم رو سرکار نمیزارن طرف هم آدم درستی باشه و دوسش داشته باش براش شاهرگ هم میدن

منم لرم دوبار تو رابطع بودم با پسر کورد هر کد‌وم هم حدود یکسال طول کشید ولی اصلا راضی نبودم🥲

ینی پیش از ازدواج باکسی نبوده باشه وبایداطمینان پیداکنن تا ازدواج کنن درسته

کلاً لر و کرد به غیرتشون مشهور هستند و براشون مهمه مخصوصاً اینکه اگر دختر رابطه داشته حالا در حد یه پیامی یه بیرون رفت نه اینکه مثلاً پارتنر داشته باشه یا چند تا اکس داشته باشه و اینا خیلی روی این قضیه‌ها حساسن و اینکه هر کسی هم برای ازدواج خب کسی انتخاب می‌کنه که ازش مطمئن باشه و خب این مسئله برای لرها و کردها مهمترم هست

کاربری دست دو نفره