2821
2789
عنوان

دوست مجازی😕

433 بازدید | 25 پست

یه بازی شبیه ساز زندگی هس به اسم هایرایز همه چیز اونجا مثل دنیای واقعیه یه کاراکتر برای خودت داری روم های مختلف داره مثل کافه رستوران و...قابلیت چت داره.

من تقریبا یکساله با یکی دوستم(دختره)فاصله سنیمونم ۴ ساله اون از من کوچیکتره بعد من اون اولا یه اکیپ داشتم از هم پاچید بعدش با این دوست شدم اونموقع اونم فقط با من دوست بود همش با این بودم بدون اینکه متوجه بشم وابسته شدم بعد بخاطر اینکه صدمه نبینم خواستم وابستگیم رو کم کنم با چند نفر دیگه هم دوست شدم ولی این وقتی فهمید اخلاقش خیلی بد شد کاری کرد اونا دیگه نخان با من دوست باشن خودش یه اکیپ داره گاهی وقتا احساس میکنم‌به اونا بیشتر اهمیت میده منم با اونا دوستما ولی من برای اونا اهمیت ندارم.

سر همین از هر چی که مجازیه زده شدم میخوام کلا بازی رو پاک کنم ۵ ساله بازی رو دارم.

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وا یعنی با اون دوستی نباید با کسی دوست باشی؟بازیو پاک نکن برین به دوستت

خودش کلی دوست داره چیزی نیس

فقط کافیه با یکی غیر اون دوست بشم جنگ جهانی راه میندازه

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خودش کلی دوست داره چیزی نیسفقط کافیه با یکی غیر اون دوست بشم جنگ جهانی راه میندازه

ببخشید اسی میشه اسم کامل بازی رو بگی میخوام دان کنم 🙏🙏

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

ببخشید اسی میشه اسم کامل بازی رو بگی میخوام دان کنم 🙏🙏

Highrise تو فروشگاه پلیر بزن برات میاره عکس برنامش هم ۲ تا کاراکتر دختر و پسر کنار هم هس

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

توم باهاش جنگ جهانی راه بنداز چه پروئه من جات باشم قطع ارتباط میکنم

درسته اذیتاش زیاده ولی کسی به اندازه ی اون بهم اهمیت نمیده چند بار خواستم دوستیمو تموم کنم نتونستم😢💔

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

Highrise تو فروشگاه پلیر بزن برات میاره عکس برنامش هم ۲ تا کاراکتر دختر و پسر کنار هم هس

دستت درد نکنه گلم

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

درسته اذیتاش زیاده ولی کسی به اندازه ی اون بهم اهمیت نمیده چند بار خواستم دوستیمو تموم کنم نتونستم😢 ...

مگه عاشقشی؟ درکت نمیکنم اصلا بهتر از اونم هست مطمئن باش 

ینی برینه به اعصابت فقط باشه؟ چقد ضعیفی دختر