2777
2789
عنوان

اگزما🌹🤍💎🦋

198 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها خوبید؟

خواستم یه کمکی بهتون بکنم 

من یه زمانی اگزمای شدید کرفتم خیلی بد بود خیلی خیلی بد

و کلییی دکتر رفتم و این ها 

ولی هیچکدوم برام نتیجه نداد 

رفتم پیش یه دکتر تو همین کرج امروز هم پیشش وقت دارم🤍🌷

یه کرم به من داد دست ساز بود فرمولش رو میذارم اگر خواستید ببرید داروخانه براتون درست کنه برای من جواب داد فقط خواستم یه کمکی کرده باشم🌹🤍

بفرس

اسم دکترم بگو

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگزمات دلیلش چی بود حساسیت به آب و شوینده یا آفتاب؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من دستم زده اما نمیدونم اسمش چیه

به آب حساسه به شوینده حساسه و قرمز میشه میخاره

همش دستکش دستمه جز حموم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

اگزمات دلیلش چی بود حساسیت به آب و شوینده یا آفتاب؟

بهم کفت بدنم با حیوانات نساخته و دلیل اصلی اش گوجه و بادمجان بود🤍💋

هنوز کامل ریشه کن نشده ولی دیکه معلوم نیست 

جاشون سیاه شده الان امروز برم براشون کرم بده که بزنم سیاهی هاشون هم بره🤍🌹

من ده ساله درگیر اگزمای زنان خانه‌دار هستم یعنی نمیتونم بدون دستکش ظرف بشورم دستام ترک میخوره 

حالاولی وقتی رعایت کنم اوکیم 

دلم میخواد ریشه ای درمان بشم

شما الان واسه همیشه درمان شدی ؟؟

بهم کفت بدنم با حیوانات نساخته و دلیل اصلی اش گوجه و بادمجان بود🤍💋هنوز کامل ریشه کن نشده ولی دیکه ...

من تو آفتاب که میرم دستم دونه میزنه و قرمز میشه🥴

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀