2777
2789
عنوان

عدسی

103 بازدید | 9 پست

چند ماه قبل با دوستم  رفته بودم خیابون پیاده روی توراه در مغازه شیرینی فروشی دوتا دونات گرفتم که بخورم دستش گذاشتم دیدم خشک و بیات شده یکمی خوردم دیدم قابل خوردن نیست همونجا انداختم سطل زباله. همون موقع هم دوستم داشت رولت میگرفت دید گفت چیشده. بهش گفتم گفت باید میدادی پس... گفتم مگه چقدر شده ارزش نداره.. گفت بلد نیستی از خودت دفاع کنی  بحث پولش نیست واین حرفا از اون روز تو فکر بودم الان تاپیک عدسی که دیدم میگم شاید کار من درست بوده

ما پیتزا گرفتم توش سوسک بود نرفتیم بدیم پس🤢

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نمیگید دیگه که تا ما میگیم غذا یا حالا هر چیز دیگه که دست ما دادین آشغاله میگن شما اولین کسی هس ...

اصلا  قابل خوردن نبود احساس کردم خیلی ساده هستم نتونستم از حقم دفاع کنم

متاسفانه از رفتار دوستان شگفت زده شدم

برای استارتر تاپیک عدسی ناراحت شدم بس که حس عذاب وجدان بهش داده شد  

صبح تا شب بیشتر مون حق الناس می کنیم بعد همه شده بودیم وکیل مدافع رستورانه که عدسی فروخته

اکثریت نوشتن پول عدسی رو باید کارگره بده در صورتی که در ۹۰ درصد مواقع اینطوری نیست و دور ریخته میشه و تمام رستوران ها روی ضرر و زیان حساب می کنند

بله آدم باید از حق خودش دفاع کنه اما یه چیزایی ارزش اعصاب خوردی رو نداره و باید بگذریم... آدم یه مبلغی رو پرداخت می‌کنه برای آرامش روان خودش 

متاسفانه حق های بزرگ رو ازمون گرفتن و هیچوقت از خودمون دفاع نکردیم مثلا وارد یک رستوران شیک بالا شهر میشیم ۲ میلیون هزینه غذا میدیم انعام هم میدیم حتی اگر غذاش بدم باشه کلی تشکر می کنیم بعد میریم از دستفروش خرید کنیم تخفیف می گیریم اعتراضم می کنیم

اصلا قابل خوردن نبود احساس کردم خیلی ساده هستم نتونستم از حقم دفاع کنم

من خودم باشم از حقم دفاع میکنم

مامان بابام مانع میشن هی میگن ارزش نداره

نداشته باشه باید پول چیزی و بگیری که براش کار انجام دادی،دیگه منی که سه بار تا الان هزار تومنی کارت به کارت کردم برا راننده های اسنپ چرا باید از چیزی بگذرم؟پول دادم برام کابل بیارن آورد کوتاه بود رفت که عوضش کنه هنوزم نیاورده برام چند بار سراغشو گرفتم مثل طلبکارا بامن صحبت میکنه میگه پولشو بده گم شه بیرون بعد یه سال تازه یادت افتاده؟😐