2777
2789
عنوان

با این شرایط خونه بخرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست
خواهر من تا میتونه چاله درست میکنه که پول تو جیب شوهرش نباشه ینی هزار تومان دو هزار بشه می‌ره برا بق ...

مرسی عزیزم البته اینم بگم اون ۱ میلیارد طلا هم که دارم ممکنه تا سال بعد ۲ میلیارد بشه و خونه رشدی نکنه. و اینکه از اون طلا دارم ماهی ۱۵ در میارم.(دست طلافروشه باهاش کارمیکنه) به نظرت با این شرایط بفروشمش یا نه

مرسی عزیزم البته اینم بگم اون ۱ میلیارد طلا هم که دارم ممکنه تا سال بعد ۲ میلیارد بشه و خونه رشدی نک ...

ببین درسته طلا رشد داره 

ولی ببین تو این خونه راحتی. اگر خونه دلخواهت میتونی بخری چرا تا سال دیگه و ماه دیگه  خودتو و روح تو عذاب بدی 

خونه بخری شاید رشد طلا نداشته باشه ولی زندگی می‌کنی توش عشق می کنی 

آن شالله عمر با عزت داشته باشی ولی از فردات خبر داری ؟؟

موقع کرونا من به خودم اومدم گفتم این همه جمع کردم اگه می مردم چی 

الان با اینکه مجردم همون کرونا خونه و ماشین خریدم الان هم فقط خرج میکنم و عشق و حال  کرایه خونه مو و حقوقم رو بکم طلا میخرم بقیه ش لباس و مانتو و غذا و هر چی که دلم بخواد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان