2777
2789
عنوان

جراحی زیبایی

339 بازدید | 13 پست

کسی جراحی فک انجام داده؟

خیلی درد داره؟

اگه ضربه بخوره بعد عمل چی میشه؟

تا اخر عمر اذیت میشه یا زود طبیعی میشه؟

خیلی میترسم

فک بالا واسه ی لبخند لثه ای

😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من میخام بینی مو عمل کنم 

دوستان میتونید ی دکتر خوب بهم پیشنهاد بدید بعدش آیا دکتر محمد رضا نجفی رو اطلاعی از کاراش دارید کسی از اطرافیانتون باهاش عمل داشتن یا اینکه خودتون راهنمایی کنید ممنون میشم

عزیزم خیلیااا هستن صورتاشون ایراد داره و بازم زیبااایی خاص خودشونووو دارن 

من دیدم ادمایی که لبخند لثه ای دارن ولی بازم خوشگلن خیلی خودتووو اذیت نکن 

مگر واقعاااا ایراد فاحشی باااشه و تند و زننده 

من مامانم فک‌بالا و پاینشو عمل کرد فوق العاده تغییر کرد جوری که هرجا میریم باید معرفیش کنیم واقعاااا زیبا شده  ولی سختی های خودشم داره البته اگه عمل یه فک باشه سختیش کمتره اما دکتر خوب برو حتما چون خیلی مهمه 

من مامانم فک‌بالا و پاینشو عمل کرد فوق العاده تغییر کرد جوری که هرجا میریم باید معرفیش کنیم واقعاااا ...

شما کدوم شهرین

چه دکتری عمل کرد

و چه مدت طول کشید بهبودی کامل؟

الان پیچ و مهره ها تو دهنش هس؟

😎
شما کدوم شهرین چه دکتری عمل کرد و چه مدت طول کشید بهبودی کامل؟ الان پیچ و مهره ها تو دهنش هس؟

ما خوزستانیم اما مامانم تهران عمل کرد دکتر فریبرز ارین یکی از بهترین دکترای فک هست چون یکی از اشناها همین عمل و پیش دکتر دیگه انجام داد فکش لغ شد مجبور شد دوباره عمل کنه .عمل مامان من خیلیسخت بود دو ماه طول کشید پیچ و مهره ها رو دقیق نمی دونم ولی حتما برات میپرسم .پنج سال پیش عمل کرد 

ما خوزستانیم اما مامانم تهران عمل کرد دکتر فریبرز ارین یکی از بهترین دکترای فک هست چون یکی از اشناها ...

ما اصفهانیم نمیدونم چه دکتری برم

همه ی جراحای معروف بیشترین عملشون بینی بود یا فک پایین فک بالا کمتر کسی انجام داده

😎
ما اصفهانیم نمیدونم چه دکتری برم همه ی جراحای معروف بیشترین عملشون بینی بود یا فک پایین فک بالا کمت ...

اگه بتونی تهران بری خیلی بهتره  دکتر ارین تدریس میکنه و واقعا کارش عالیه .