2777
2789
عنوان

منو ببخش باشه😔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 49 پست
مشکل تیروئدمشکل انعقاد خونمشکل اصلی سیستم ایمنیبرای تک تکشون دارو میخورم امپول میزنم سرم میزنم...

ایمنی کدوم دکتر رفتید کدوم شهر هستید منم فکر کنم مشکل ایمنی دارم

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

نگو توروخدا گریم بیشتر شد😭دلم از همین الان برای اون روزهایی که قراره ببینمشون تنگه...

خواهر قشنگم به نظرم به مشاوره احتیاج داری حق داری یا اینکه درمورد این غمتون با همسرت درد و دل کنی تا بارش از رو دوشت سبک بشه 

میتونی بری حرم اما رضا اونجا راه ورود شیطان بستست و آرامش بهت میده روحیه ات هم عوض میشه 

میگذره این دوران سخت  تو مادر مهربون دخترت هستی بغلش کن و از محبت همدیگه بگیرید عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خدا نخواد اتفاقی بیفته وسیلشو جور میکنه مشکل از شما نیست به خواسته خدا ناراحت نشو حکمت عزیز دلم ...

همه حرفات درسته...ولی دل من خیلی کوچیکه...

تنها چیزی که دیشب بعد از همه گله و شکایتام گفتم این بود که خدایا شکرت..‌.چی میتونم بگم...بگم چرا؟خودش خواسته...من تلاشمو کرده بودم...

ولی دست خودم نیست که دارم دق میکنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

مگه نمیگی دنبال دوا درمان بودی دیگه کف دستت که بو نکرده بودی که بازم اینجور میشه

😭😔😔😔

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ایمنی کدوم دکتر رفتید کدوم شهر هستید منم فکر کنم مشکل ایمنی دارم

اصفهان هستم.

پیش دکتر شاکری و دکتر قاسمی میتونید برید ازمایش هارو بگیرن ازتون

خواهر قشنگم به نظرم به مشاوره احتیاج داری حق داری یا اینکه درمورد این غمتون با همسرت درد و دل کنی تا ...

حالم بهتر بشه دلم اروم بشه و اوضاع جسمیم اروم بگیره حتما میرم خیلی دلم تنگه‌‌‌...

ممنون که با حرفای قشنگت ارومترم کردی.

ان شاءالله که هیچوقت درد سخت نبینی...

قزوین هستم

میتونی بیای؟

پیش دکتر کلانتری دکتر زنانه.پروندتو بیار زیر نظرش باشی نامه مفرفی میده به دکتر ایمنی

واقعا دیگه نمیخوام.همین دخترم برام بسه من دیگه کشش ندارم.پنج تا اونم با انواع داروها...شکمم هنوز از ...

شرایط شما هم سخته ولی نازایی هم خیلی سخته، ما که هرکاری میکنیم اصلا نمیشه که نمیشه، دیگه رها کردم ولی روحم در عذابه

همه حرفات درسته...ولی دل من خیلی کوچیکه...تنها چیزی که دیشب بعد از همه گله و شکایتام گفتم این بود که ...

میدونم چی میگی عزیز دلم تو حق داری 

گریه  کن تا سبک بشی نریز تو خودت غمتو بیرون بریز اما مواظب فرزندت هم باش نزار اون هم آشفته باشه با غم مامانش 

هر غمی یه دوران سوگواری داره میگذره این دوران  الهی تهش شادی باشه و عاقبت بخیری برا تو و خانواده عزیزت 

شرایط شما هم سخته ولی نازایی هم خیلی سخته، ما که هرکاری میکنیم اصلا نمیشه که نمیشه، دیگه رها کردم ول ...

من خودم ۱۰ سال نازایی داشتم میفهمم چی میگی...

همش امپول و قرص که یه فولیکول پیدا بشه.

ای یو ای ای وی اف...من ۳۰ کیلو وزنم رفته بالا بخاطر داروهای کلومیفن و لتروزول...

درکت میکنم💔

میدونم چی میگی عزیز دلم تو حق داری گریه کن تا سبک بشی نریز تو خودت غمتو بیرون بریز اما مواظب فرزندت ...

ممنون ازت.

خیلی زیاد...

خواهر منم سقط مکرر داشت دلیلشو متوحه نمیشدن سری آخر رفت پیش دکتر غریب لکی که الان تهرانه . خداروشکر ...

من علتشو میدونم دخترمم خدا همینجوری بهم هدیه داد با همون داروها...

نمیدونم چرا نشد اینبار...