2777
2789
عنوان

منو ببخش باشه😔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 49 پست
بار اول نیست...این شد پنجمی...دنبالشم رفتم درمانشم پیدا کردم...ولی روم جواب نمیده...دلم سوخت...وقتی ...

دلیلش چی بوده منم این مشکل رو دارم درمان شما چی بود ؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چی بوده منم این مشکل رو دارم درمان شما چی بود ؟

مشکل تیروئد

مشکل انعقاد خون

مشکل اصلی سیستم ایمنی

برای تک تکشون دارو میخورم امپول میزنم سرم میزنم...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ان شالله جاش بزودی سبز بشه و بسلامتی زایمان کنی و بغلش کنی بیای خونه. نینی نداری؟

یدونه دختر دارم که از خدا میخوام عمر منو بگیره بذاره برای اون...

دیگه بچه نمیخوام واقعا دیگه نمیتونم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یدونه دختر دارم که از خدا میخوام عمر منو بگیره بذاره برای اون...دیگه بچه نمیخوام واقعا دیگه نمیتونم

خدا سلامتی بده بهتون عزیزم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

یدونه دختر دارم که از خدا میخوام عمر منو بگیره بذاره برای اون...دیگه بچه نمیخوام واقعا دیگه نمیتونم

سلام 

آفرین عزیزم 

باید به مقام رضا برسی که رسیدی 

رضا برضاک 

حتما مصلحتی هست که نمیشه 

ما ناآگاهیم 

زندگی خیلی ابعاد دیگه داره مشغول اون ها بشید.

سلام آفرین عزیزم باید به مقام رضا برسی که رسیدی رضا برضاک حتما مصلحتی هست که نمیشه ما ناآگاهیم زندگی ...

اره...خدا واقعا نمیخواد...اگه‌میخواست نگهش میداشت اونم وقتی من همه کار کردم همه راهی رفتم...

فقط دلم براشون میسوزه...

عزیز دلم شاید قسمت نیست که فرزند دیگه داشته باشی 

شاید اون بچه ها قسمت نیست به این دنیا بیان‌

آروم باش عزیزم و به حکمت خدا صبر و تامل کن 

خدا نگهدار خودتون و دخترتون باشه 

عزیز دلم شاید قسمت نیست که فرزند دیگه داشته باشی شاید اون بچه ها قسمت نیست به این دنیا بیان‌آروم باش ...

میدونم که مشکل از منه من ناقصم من مریضم من باعثشم..همین ازارم میده‌..

اره...خدا واقعا نمیخواد...اگه‌میخواست نگهش میداشت اونم وقتی من همه کار کردم همه راهی رفتم...فقط دلم ...

میدونی اونها الان در کنار حضرت فاطمه زهرا  پرورش و تعلیم پیدا میکنن چه چیزی بالاتر این 

این دنیا که درد و غم و ناراحتی داره ولی اون دنیا بهترینها براشون هست 

اون دنیا دستگیر شما هستن در لحظه ورودتون به اون دنیا بعد صد و بیست سال عمر با عزت الهی میان استقبالتون 

خدا بهتون صبر بده و دل شاد باشید 

مگه مریضی ات تقصیر خودت ؟؟؟؟؟اونم امتحان خداست دیگه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
میدونی اونها الان در کنار حضرت فاطمه زهرا پرورش و تعلیم پیدا میکنن چه چیزی بالاتر این این دنیا که د ...

نگو توروخدا گریم بیشتر شد😭

دلم از همین الان برای اون روزهایی که قراره ببینمشون تنگه...

مگه مریضی ات تقصیر خودت ؟؟؟؟؟اونم امتحان خداست دیگه

ولی میتونم حامله نشم اون دست خودمه من بخاطر خودخواهی خودم این طفل معصومارو میارم و اینجوری.....

وقتی خدا نخواد اتفاقی بیفته وسیلشو جور میکنه مشکل از شما نیست به خواسته خدا ناراحت نشو 

حکمت عزیز دلم مشکل تو نیستی اینجوری خودتو عذاب میدی و شیطون بهت قهقه میزنه نکن با خودت عزیزم 

حق داری که ناراحتی کنی اما مواظب باش بیش از حد نباشه که خودت به خودت آزار برسونی با این ناراحتی 

میتونی یه سفر بری حالت عوض بشه ؟ یا مشاوره ؟

با خدای مهربون حرف بزن دلت آروم میشه 

ولی میتونم حامله نشم اون دست خودمه من بخاطر خودخواهی خودم این طفل معصومارو میارم و اینجوری.....

مگه نمیگی دنبال دوا درمان بودی دیگه کف دستت که بو نکرده بودی که بازم اینجور میشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی