2777
2789
عنوان

چجوریه واقعا

218 بازدید | 20 پست

انگار دوستت نداره یجور سرد و جدی برخورد میکنه بعد میاد دوباره ابراز علاقه میکنه و برات پست های و‌اهنگ عاشقانه میفرسته 

و قصدش ازدواجه ولی انگار از درون اونقدر دوستت نداره مثل قبلا 

و منم هم خیلی عاشقشم هم ازش میترسم گاهی اوقات هم گاهی دوسش ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گس لایتت میکنه

سرچ کن ببین گس لایت چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
انگار بیشتر بی اعتمادم هنوز که نکنه خیانت کنه آسیبی ببینم ولی تا الان چیزی نبوده

تلاشی کردین برای هم؟  تا حالا کات کردین؟ 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

با خودش بلاتکلیف نیست؟

نمیشه نظر قطعی داد همش حدسه

با خودش صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چی بگم بهش

دلیل رفتارشو بپرس

هرچی که باعث اذیت شدنت و بی‌اعتمادیت میشه سعی کنید حلش کنید

اگه دیدی حل نشد یا از زیرش در میره تلاش نمیکنه اونموقع یه فکر جدی کن با یه مشاوری چیزی صحبت کن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یکیو عاشقش بودم دقیقا شراییطش مثل شما بود 

بعد فهمیدم زر میزده که ازدواج کنیم و..

اینا گردن گیرشون خرابه

وازیه طرف هم نمیخوان ازدستت بدن ومیخوان به عنوان گزینه براشون باسی

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

جدی؟ اخه گس لایت یچیز دیگه بودا

همونه

بازی روانی میکنه وابسته‌ش شی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دلیل رفتارشو بپرسهرچی که باعث اذیت شدنت و بی‌اعتمادیت میشه سعی کنید حلش کنیداگه دیدی حل نشد یا از زی ...

اخه پرسیدم متاسفانه درست جواب نمیده میگه من هیچ مشکلی ندارم باهات تو فکر میکنیم اینا