2777
2789

منطورم اصلا و ابدا این نیست هرکی آدم بد ذاتیه چهرش زشته و هرکی خوش ذاته چهرش قشنگه نهههههههه

منطورم اینه اون حسی که تو نگاه اول نسبت به آدما داریم و اون انرژی که دارن بنطرتون مشخص میشه ؟؟؟؟

مثلا من بعضی وقتا شده حالم خوب بوده اونروز ، شاد بودم،  حس خوب داشتم مهربون بودم و..... 

رفتم نشستم ایستگاه اتوبوس یا مطب دکتر اونایی که کنارم بودن سر خرفو باز کردن حرف زدیم خوش گذشته 

ولی خیلییی وقتا بوده خسته و کوفته ازدانشگاه میومدم ، اعصابم نداشتم، در وحشی ترین حالت ممکن بودم،  تو قکر انتقام بودم ، داشتم یکیو فوش میدادم تو ذهنم و.....

هیچکی باهام حرف نزده حتی خیلیا بهم بد نگاه کردن 

بنظرتون این حرف درسته

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

من کاملا قبول دارم😐

جهان وطن🌍🇵🇸Free Palestinعاشق زندگی🌛مامان ماهنی کوچولو🧸دوستدار طبیعت❤️در جست و جوی جادو برای تبدیل شدن به هنرمند🪐در ابتدای مینی مالیستی🍀اگه دوست داری جهان رو جای بهتری بکنی می تونی اینارو انجام بدی :۱خشکاله درست کن🌱۲تفکیک زباله بکن و مواد بازیافتی رو جدا کن♻️۳سعی کن از وسایل یکبار مصرف تا حدامکان کمتر استفاده کنی✅۴از خودت شروع کن تحقیر و تمسخر دیگرانو متوقف کن🤫۵بیشتر از وسایل نقلیه عمومی استفاده کن🚌۶سعی کن به سبک زندگی بدون آسیب دیگران احترام بزاری🤝۷رفع انباشتگی کن😁این کارا شاید کوچیک به نظر بیان ولی باهم که جمع بشن یه تغییر بزرگ ایجاد میشه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

متاسفانه آدم معصومی دیدم که ذاتش بشدت خراب بود  

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

اره

چشما هیچوقت دروغ نمیگن

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

همیشه اسنجوری نیست من تو برخورد اول خیلی سرد و محتاطانه عمل میکنم همه فکر میکنن خیییلی مغرورم ولی وقتی باهام آشنا میشن میگن اصلا فکر نمیکردیم اینقدر خاکی و خودمونی و بی ریا باشی و اولش ازت خیلی بدمون اومده...دست خودمم نیست این مدلی ام کلا

تو چهره نه ولی از چشماش کاملا حس میشه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بله قلب انسان انرژی رو دریافت میکنه همه انسانها فرکانس دارن بعضی وقت ها دقایق اول  متوجه میشی و حالت بد میشه بعضی وقت وقتی ارتباط تموم میشه و طرف میره حس های بد و سنگینی سراغت میاد