2777
2789
اره سخته هر روز بهم فشار میاد و وقتی یادش میوفتم اشکم در میاد

هر موقع آهنگ رضا صادقی پخش میشه نمیتونم جلو اشکم بگیرم دست خودم نیست انگار حال منو توصیف میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدتر این که بعضی آهنگا که گوش میدی انگار آهنگه منشأ یاداوری خود طرفه😔

دقیقا 

یه بار زنده ایم اونم بدون کسی ک دوسش داریم 

کاش بمن چنددقیقه فرصت بدن فقط ببینمش

تو اون شوهر داری ولی من منتظرم شب تولدم بهم تبریک بگه اما بینمون فاصلست رفت یه کشور دیگه دنبال پیشرف ...

چرا عادت کردین بازی کی بدبخت تره راه بندازین؟ 

بخوایم اینطوری پیش بریم میتونم بگم که

وضعیت من خیلی بدتره چون هیچ امیدی دیگه ندارم به اینده

تو میتونی بازم بری دنبال رابطه های جدید شاید عاشق شدی بازم ، ولی من نه هنوز تو حسرتش میسوزم

دقیقا منم خیلی سالها منتطر موندم شب تولدم ولی اون نبود 

حَسبی الله💫🍃
دقیقا یه بار زنده ایم اونم بدون کسی ک دوسش داریم کاش بمن چنددقیقه فرصت بدن فقط ببینمش

منم هنوز میرم برای دیدنش ولی آخرین بار براش نوشتم که قول میدم هیچوقت مزاحمش نشم ولی هنوزم که هنوزه امید دارم یه روز پیام بده

بعد اون شاید بخاطر گول زدن خودم وارد رابطه های شدم ولی هیچکس اون نشد یه چیز دیگه بود میفهمی چی میگم؟

آره می‌دونم چی میگی .ولی چه میشه کرد .عذاب دادن خودمون چیزی درست نمیشه .زندگی همش درسه

چرا عادت کردین بازی کی بدبخت تره راه بندازین؟ بخوایم اینطوری پیش بریم میتونم بگم کهوضعیت من خیلی بدت ...

خیلی میرم دنبال کیس های دیگه 

ولی هیچکس اون نمیشه 

وقار شخصیت اون چیز دیگه بود جوری آرومم میکرد ک هیچکس بلد نبود اون کار کنه بهم خیلی چیزا فهموند تو زندگی 

بخاطر اینکه کنار کسی خوشبخت نمیشم ازدواج نمیکنم چون هیچکس اون نخواهد شد برام

خبرشو داری؟

نه خیلی وقته باهاش در ارتباط نیستم 

اگر میخواستم میتونستم ولی خودم نخواستم و دائم تلاش کردم که خوب شع حالم ، اما خب نشد

این قضیه هم وقتی بدتر شد که شوهرم بهم خیانت کرد

اونموقع خودمو تنها تر از هروقت دیگه ای دیدم و محتاج یه عشق بودم🥺😔 عشقی که فقط حسرتشو باید بخورم دیگه

حَسبی الله💫🍃
منم هنوز میرم برای دیدنش ولی آخرین بار براش نوشتم که قول میدم هیچوقت مزاحمش نشم ولی هنوزم که هنوزه ا ...

من فهمیدم اومده ایران 

بهش پیام دادم حالش بپرسم جوابم نداد 

شبش دیدم تل آنلاینه 

میدونم کسی زندگیش نیست منم نمیخاد 

حتی بدون خدافظی تموم کردیم 

دلیل جدایی هیچ وقت بهم نگفت 

منم موندم یه عالمه چرا

آره می‌دونم چی میگی .ولی چه میشه کرد .عذاب دادن خودمون چیزی درست نمیشه .زندگی همش درسه

گآهی یادم میفته و اینجور بی تاب میشم 

نمیدونم چرا عین بچه ها عکسمو گذاشتم تلگرام بفهمه تولدمه یه تبریک بگه اینجوری بتونم دو کلمه باهاش حرف بزنم