2777
2789

یکی اومد خواستگاریم، خیلی باهم اشتراک داشتیم و خب قبلا دعا کرده بودم که یکی بیاد اینطوری باشه.

ولی گفتم نه

چون که به لحاظ روحی حالم خوب نبود.

از طرفی خیلی از مهارت های خونه داری رو بلد نیستم و ترسیدم از ازدواج و مسئولیت هاش، از اینکه نتونم از اینکه به کسی ظلم کنم یا پشیمون بشه و ....

الان یه مدت گذشته

هنوز یادم نرفته، فکر میکردم مثل قبلی ها یادم میره ولی نه، سخته، کاش از ذهنم پاک میشد.

هیچوقت هم نمیشه به کسی گفت یا دردودل کرد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق چیه تو زندگی چیزهای مهمتری هس عاشقایی می شناسم ک حالا بعد سالها خیلی پشیمونن ک با عشق ازدواج کرد ...

عاشق شدن با دوس داشتن فرق داره بنظرم اونیکه عاشق واقعی میفهمه چی میگم

یعنی چطوری مثلا؟نمیدونمهمکار داییمه، داییم او رو میشناسه ولی او نمیشناسه داییم رو.

اگر ازدواج نکرده بگو ک بیا یکبار دیگه در مورد ازدواج فکر کنیم بنظرم شما شخص مورد نظر من بودید و من عجولانه تصمیم گرفتم و همین دلیل ها ک اینجا گفتی بهش توضیح بده

اگر ازدواج نکرده بگو ک بیا یکبار دیگه در مورد ازدواج فکر کنیم بنظرم شما شخص مورد نظر من بودید و من ع ...

یعنی به خودش بگم؟ وای روم نمیشه

روم نمیشه به داییم بگم که مثلا بهش بگه.